2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت تر کنکور که نی میشه یکاریش کرد نه؟😂

اره بابا فقط من چون کار با سیستم زیاد بلد نیستم موندم 

باید حتما یچیز از کامپیوتر یاد بگیرم بعد برم اینو یا نه نیاز ب پیش زمینه ای چیزی نداره 🤨🤨🤷🏼‍♀️

+خدایاشکرت🤍

لوگو میزنه طراحی پوستر و ... البته بیشتر درامدشون دلاریه مثل اینکه مشتریای اونوری بهترن تا اینجا🤷🏼 ...

تو چه فضایی کار میکنه؟ رشته خودش چیبوده؟ 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

تو چه فضایی کار میکنه؟ رشته خودش چیبوده؟

من درحد همین میدونم🤷🏼‍♀️ گفت ی حساب باید داشته باشی که برات بزنن مثلا هزینه رو و اینکه دیپلم داره فقط ب فتوشاپ و ایلاستریتور اینا خیلی مسلط یمدت اینجا پرسیدم یکی از کاربرای اینجاهم همینو گفت که از طریق ی حساب کار میکنن درامد دلاری دارن فك کنم اگه تاپیك بزنی گرافیست هست ازشون بپرسی بهت میگن 

+خدایاشکرت🤍

تاحدودی بلدم 

پیچیدست کمی 

طول میکشه حرفه ای شی همش به تمرین و زمانه

بازار کارونمیدونم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

من درحد همین میدونم🤷🏼‍♀️ گفت ی حساب باید داشته باشی که برات بزنن مثلا هزینه رو و اینکه دیپلم داره ...

میشناسم سایت های خارجی رو 

میخواستم شرایط ایشونو بدونم 

از درامدشون مطمئنی؟  چون اصلا تو این فضا همچین چیزی به صورت دائم یا قطعی وجود نداره برای همین پرسیدم

الانم دست بالای دست بسیاره با یادگیری فتوشاپم شما گرافیست نمیشی الانم انقدر هوش مصنوعی باب شده که بنظرم اصلا صرفه نداره وقت بزارید رو یادگیری صفر فتوشاپ برید هوش مصنوعی کار کنید

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

میشناسم سایت های خارجی رو میخواستم شرایط ایشونو بدونم از درامدشون مطمئنی؟ چون اصلا تو این فضا همچین ...

اره خب گفت فریلنسره و متغیره ولی ازین حدود شروع میشه اینجاهم که گفتم یکی گفت بهم، همین و پرسیدم برای درامد گفتن اره میلیونی و ب دلار فقط چون زیاد سر درنمیوردم بیشتر نپرسیدم اگه بشه ی تاپیك میزنم درموردش چون خودمم میخوام یادبگیرم ولی مرددم کلا 🤷🏼‍♀️ بما ک اصلا چیزی یاد ندادن تو گرافیك

+خدایاشکرت🤍