2777
2789
اره خب گفت فریلنسره و متغیره ولی ازین حدود شروع میشه اینجاهم که گفتم یکی گفت بهم، همین و پرسیدم برای ...

من ورک شاپ یک نفرو شرکت کردم برای هوش مصنوعی و شروع به کار قرعه کشی کرد دورشو برنده شدم ولی هنوز ندیدم 

تنها خوبیش این بود رویا فروشی نمیکرد از اول 

ولی چون دورو ندیدم پیشنهاد نمیکنم 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

من ورک شاپ یک نفرو شرکت کردم برای هوش مصنوعی و شروع به کار قرعه کشی کرد دورشو برنده شدم ولی هنوز ندی ...

الان اخه همه چی شده با گوشی از ادیت و طراحیو و.. ادم میگه برم فوتوشاپ یا نرم افزارای ادوبین چین اونارو یاد بگیرم یهو کار واینا نگیرم

هزینه اموزشم قشنگ سوخته 

+خدایاشکرت🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان اخه همه چی شده با گوشی از ادیت و طراحیو و.. ادم میگه برم فوتوشاپ یا نرم افزارای ادوبین چین اونا ...

واسه همین میگم 

تازه ممکنه بری تهش مثل حرفای دیگران نباشه 

والا منم که ۸ ساله دارم فعالیت میکنم پروژه ۳۰ت نداشتم

خیلی بستگی داره بنظرم نمیشه یه نسخه واسه همه داد پیشنهادم خود آموزه 

و هوش مصنوعی که خودت بری کار کنی رایگانهاشو پیدا کن و با همونا پروژه واسه خودت تعریف کن و کار کن

و بعد تو سایت های ایرانی دنبال پروژه بگرد نمونه کاراتو نشون بده و کار بگیر تا قلقش دستت بیاد همینشم کار چند ماه یا حتی یکساله

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

واسه همین میگم تازه ممکنه بری تهش مثل حرفای دیگران نباشه والا منم که ۸ ساله دارم فعالیت میکنم پروژه ...

اره دقیقا همین بعد دوره های بقیه ام واقعا هزینه بر یعنی الان همه دوره میزارن همم مدرسن ولی معلوم نیسن محتویات اموزشیشون چیه یا حتی پشتیبانی 

+خدایاشکرت🤍