2777
2789
عنوان

به استخاره باور دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 22 پست
اولااشتباه کردی ادم مگه برای گناه استخاره میکنه توقتل می خوای بکنی لستخاره میکنی کلاکارت ازریشه غلطه ...

خیلی استرس دارم هم از سقط میترسم از هم دنیا آوردن یه بچه بی گناه به زندگیمون

خداخیرت بده 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

باهاتون دوستم ، خودتون فردا شب حتما بهم پیام بدید یادآوری کنید ، حتی اگه خودمم تمرکز درست نداشتم براتون فا‌ل میگیرم که جواب قطعی بدم بهت جانم😘

کاربری دست دونفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استخاره بد اومد شاید بچه مریض یا مشکل دار باشه

عزیزم واسه همچین چیزی که نمیشه استخاره کرد بچه رو بندازی که گناهه ، اگه قرار به استخاره گرفتن باشه باید قبل از انجام اون کار استخاره کنی و اگه بد اومد انجام ندی ، نه که کارتو انجام بدی بعد استخاره بگیری بگی عه بد اومد حالا برم بچمو سقط کنم

خیلی استرس دارم هم از سقط میترسم از هم دنیا آوردن یه بچه بی گناه به زندگیمون

انشالله که خیره ، بچه خودش که بیاد برکت به زندگیتون میاد ، خودت عاشقش میشی ، فقط به خودت انرژی مثبت بده و همه امواج و انرژی های منفی رو از خودت دور کن

کاربری دست دونفره
انشالله که خیره ، بچه خودش که بیاد برکت به زندگیتون میاد ، خودت عاشقش میشی ، فقط به خودت انرژی مثبت ...

از شوهرمم خیلی میترسم اصلا کمکم نیس میخاستم جدا بشم ازش با دوتا بچه جدایی سختتره

از شوهرمم خیلی میترسم اصلا کمکم نیس میخاستم جدا بشم ازش با دوتا بچه جدایی سختتره

خواهر قشنگم توی همه زندگی ها مشکلات هست انشالله که زندگیت درست بشه برات یه آیت الکرسی میخونم 

فقط بخاطر تو دلیت اصلا استرس نکش 

و بهت تبریک میگم انشالله که یه نی نی خوشگل و سالم گیرت بیاد😘💕

کاربری دست دونفره
باهاتون دوستم ، خودتون فردا شب حتما بهم پیام بدید یادآوری کنید ، حتی اگه خودمم تمرکز درست نداشتم برا ...

قربونت برم خدادلت روشادکنه خداخیرت بده 🙏🙏🙏

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️