2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل این ک میخواستم بینیموعمل کتم

استخاره گرفتم بداومدگفتن اگ بری پیش این دکتره عمل کنی شدید ب روحیت اسیب میزنه

ولی من گوش ندادم چون دکتری ک انتخاب کردم بی نقص بود

ولی تر زد توبینیم الانمم بخاطر بینیم افسردگی گرفتم

ولی عزیزدلم میدونی سقط یه نوع قتل گناه کبیرست؟

چرا رایطتتو باهمسرت  خوب نمیکنی؟چرانمیرین پیش مشاور؟

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
استخاره بد اومد شاید بچه مریض یا مشکل دار باشه

به یه استخاره میخوای بچه خودتو بندازی دختر؟ پاره تنته، اگه مشکلی هم باشه خب میری سونو و دکتر ، این روزا علم اینقدر پیشرفت کرده که نمیزارن بچه مریض بدنیا بیاد 

کاربری دست دونفره
قبل این ک میخواستم بینیموعمل کتماستخاره گرفتم بداومدگفتن اگ بری پیش این دکتره عمل کنی شدید ب روحیت ا ...

کلی مشکل داریم اعتیادم داره مستاجریم وضعمون خوب نیس الان استخاره بد اومده میترسم نگه دارم یوقت بچه مریض باشه چی

به یه استخاره میخوای بچه خودتو بندازی دختر؟ پاره تنته، اگه مشکلی هم باشه خب میری سونو و دکتر ، این ر ...

مشکلات عقلی که سونو نشون نمیده خیلی میترسم مریض باشه

کلی مشکل داریم اعتیادم داره مستاجریم وضعمون خوب نیس الان استخاره بد اومده میترسم نگه دارم یوقت بچه م ...

اولااشتباه کردی ادم مگه برای گناه استخاره میکنه توقتل می خوای بکنی لستخاره میکنی کلاکارت ازریشه غلطه استغفراالله 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم به من میگی 🙏🙏🙏🙏شوهرم اشتی میکنه یانه ؟اگه اره کی ؟

قشنگم درخواست بده فردا شب ازم بپرس 

الان اصلا تمرکز کافی ندارم درگیر یه مشکلی هستم فردا شب جواب درست و قطعی رو بهت میگم

کاربری دست دونفره
خدا نکنه چرا انرژی منفی میدی به خودت ، ایشالله که سالم سالمه و چیزی نیست

نمی‌دونم چرا حس می‌کنم مریضه چون من تا همین دیروز سیگار میکشیدم قرص سیپرو واسه اشتها میخوردم چون اصلا نمیتونستم غذا بخورم میگم شاید تاثیری رو جنین گذاشته