2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کمکککککککک😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 57 پست
شما چطوری تشخیص دادین ک دکترش خوب نیست و از شیر خشکشه؟؟ اگه دستشوییش سفت بود موقع دفع درد داشت ک میش ...

درست میگن یسری شیر خشکا خیلی چرب و سنگینن برای نوزاد ممکنه از اون باشه نان و ببلاک خیلی چربن  اکثرا ب نوزادا سخت میسازه اپتامیل و بیومیل شیرای سبکین و هضپش برای نوزادا راحتره

کاربری که همیشه بخاطر مسائل سیاسی تعلیق شده  کاربری ششم
شما چطوری تشخیص دادین ک دکترش خوب نیست و از شیر خشکشه؟؟ اگه دستشوییش سفت بود موقع دفع درد داشت ک میش ...

چون اولین کاری که باید بکنه تغییر شیرخشک هستش حتی شیاف هم مناسب نیست در مراحل بعدی شیاف و دارو

در ضمن پیشنهاد خطرناک ،مضر یا دور از ذهنی ندادم که شما جبهه گرفتین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماهشه🤯😳

عیب نداره من بچه هام دو ماهه بودن کاچی و کره میدادم بهشون

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
لابد پزشکن که از کار پزشک دیگ ایراد گرفتن

والا😂😂 

اصلابااین حرفاشون دل ادمو خالی میکنن .مثلا میگی با شوهرم سر بحثی دعوا شده میگن ما بودیم فلانش میکردیم چطور تو انقد ساده ای مثلا یا طلاق بگیر 

از کل زندگی ادم خبر ندارن و برای جزٕ زندگی نسخه میپیچند.میگی رفتم دکتر برا گلو درد مثلا استامینوفن داد میگن دکترت هسچی حالیش نمیشه باید بهت مثلا دیفن هیدرامین میداد .

البته ک مشکل ماهم هست از یسری چیزا سوال میزاریم ک بقیه از کل ماجراش خبر ندارن

درست میگن یسری شیر خشکا خیلی چرب و سنگینن برای نوزاد ممکنه از اون باشه نان و ببلاک خیلی چربن اکثرا ...

ببلاک کامفورت خیلی سبکه 

بعدم گفتم اگ پی پی سفت باشه و دفع همراه با درد باشه اون موقع نمیسازع و علایم دیگه هم داره 

وقتی پی وی شله و دردی نداره فقط دیر ب دیر مدفوع میکنه مشکل یچیز دیگس

چون اولین کاری که باید بکنه تغییر شیرخشک هستش حتی شیاف هم مناسب نیست در مراحل بعدی شیاف و دارودر ضمن ...

روزی یبار شیر خشک میده و اگ نده هم مشکلی نیست ...

اگه کامل شیرخشکی بود حرف شما درسته .بعدم میگ مدفوعش شله .سفت نیست ک همراه درد دفع کنه 

ببلاک کامفورت خیلی سبکه بعدم گفتم اگ پی پی سفت باشه و دفع همراه با درد باشه اون موقع نمیسازع و علایم ...

کامفورت  برای بچهایی که مشکل روده دارن   من ببلاک معمولیو گفتم اکثرا مستقیم سر کامفورت یا ای ار و پلاس نمیرن که  اول شیر معمولی میدن 

کامفورت برای بچهایی که مشکل روده دارن من ببلاک معمولیو گفتم اکثرا مستقیم سر کامفورت یا ای ار و پل ...

نه برا کولیک و رفلاکس چون سبکه کامفورت میدن ...ای ار هم برا کولیک و رفلاکسع ولی سنگین تره 

برا کولیک تو چندماه اول کامفورت میدن عزیزم

والا من بچم شیر خشکیه از همون اول بیومیل ۱ میدم بهش 

اکثرا اصلا متخصص نمیبرن بچهارو خودشون شیر میخرن و شیر معمولیم میگیرن مگه اینکه ببرن پزشکو اون تشخیص بده  و اینکه استاتر کلا شیر خودشو میده فک نکنم تحت نظر پزشک شیر خشک بده

والا من بچم شیر خشکیه از همون اول بیومیل ۱ میدم بهش اکثرا اصلا متخصص نمیبرن بچهارو خودشون شیر میخرن ...

اره بیشتر برای بچه هایی که کولیک و رفلاکس دارن یا خیلی زور میزنن میگن کافورت بگیرن