بچه ام سه ماهش تموم شده یه بار چهار روز دفع نداشت رفتم دکتر شیاف گلیسیرین اطفال داد براش گذاشتم که پی پی کرد باز الان روز سومه که دفع نداشته..شکمش سفت نیس شیر هم میخوره ولی دیشب خیلی بی قرار بود البته تایم بی قراریه شبش واسه کولیک هم بود..دکتر گفت روغن زیتون بریز تو شیرش..مگه میشه اخه؟باز شیاف بذارم میترسم روده اش تنبل بشه..سری قبل که بعد از چهار روز دفع داشت خیلییی پی پی کرد بیچاره بچم چجوری تحمل کرده بود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گوش پاکن رو بزن روغن کرچک و مقعد و یکم داخلش رو باهاش چرب کن تا بتونه پی پی کنه دختر منم کولیک داشت اینکارو میکردم عالی بود امتحان کن ببین برای بچه شما هم جواب میده
ببین خودت غذاهای صفت وکال نخور اگه شیرتو میخوره بیشتر غذا تو کره ات بریز بعد تا چند روز عیب نداره شاید بچه میخواد چاق شه استرس داشته باشی بدتره بعد روغن بچه بگیر یواش به معقد بچه بزن
نگران نباش عزیزم تا وقتی به غذا نیوفتن همینه ممکن یک هفته دستشویی کنن یک هفته کانل نه همه این چیزا طبیعه این رو مرخص شدنی بعد از زایمان تو بیمارستان میگن به من گفته بودن
آب جوشیده سرد شده هم بهش بده دختر منم خیلی مشکل یبوست داشت هنوزم داره اینا باید آب زیاد بخورن از همون نوزادی
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
مشکل یبوست داشت از اون طرفم انگار دلش پربود اشتها نداشت
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
شیرخشک بهش نمیسازه مارکشو عوض کن من دخترم کوچولو بود نان یک میدادم مشکلی نداشت شیر خودمم میدادم ضمنا هر روز سر انگشتت کره بده بخوره من به بچه هام از بدو تولد تا الان کره و روغن محلی دادم شکمشون خوب کار میکنه