2777
2789
چون به فیلر شکن وصل نیستیببسن هیچچچچ وقت تلگرام غیر اصلی نصب نکن چون خطر هکش زیاده من یه دفعه میبینی ...

دقیقا تو تاپیکای قبلیم هست . میدونی مشکل اصلی چیه

من یه سیمکارت ایرانسل دارم که یکساله کلا داخل گوشیم نیست حت  رو گوشیم تلگرامم ندارم مثلا خیلی وقت پیشا داشتم . دوستم گفت با همین شماره منکه ذخیره داشته تو گروه صیغه یابی عضوش کردن من خیلی ترسیدم گفتم سواستفاده نشه از خطم رفتم خدماتی ایرانسل گفت برو دوباره تلگرام و هر چی برمامه با این خط داشتی نصب کن دلیت اکانت کن بعد بسوزونش حالا دنبال تلگرامم نصب کنم دوباره دلیت کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه دیدین مگه؟ چندساله فی لترهقندشکن میخواد، الانم چند روزه قندشکنا وصل نمیشن

راستش من خیلی تو گوشی اینا وارد نیستم . خودمو به زحمت نمیندازم . اینم خیلی وقته دیدم اینجوریه ولی پیگیری نکردم گفتم بیخیال استفاده نمیکنم . فی . لتر شکن آرگو دارم تو گوشیم

راستش من خیلی تو گوشی اینا وارد نیستم . خودمو به زحمت نمیندازم . اینم خیلی وقته دیدم اینجوریه ولی پی ...

خب فی. لتر شکنتون روشن کنید اگه وصل شد ک شد اگه نه از بقیه جاها

ولی تلگرام بخوای وارد شی ب گوشی زنگ میزنه باید سیمکارتتون فعال توی گوشیتون باشه

گروهم مهم نیست والا کل ایرانو روزی دوبار تو این صیغه یابیا عضو میکنن 

خب فی. لتر شکنتون روشن کنید اگه وصل شد ک شد اگه نه از بقیه جاهاولی تلگرام بخوای وارد شی ب گوشی زنگ م ...

خیلی ممنون از راهنماییتون

آره رفتم خدمات ایرانسلی همون سیمکارت رو دوباره برام صادر گرد که کاراشو انجام بدم و بعد دوباره بسوزونم .