حداقلش به نظرم ۲۳ میلیون ( خودم آنقدر ندارما اما منظورم اینه واقعا حداقل این مقدار )
البته خداروشکر تنم سالمه خانوادم کنارمه و آرامش دارم همین برام کافیه وگرنه با پول آرامش و خانواده رو نمیشه خرید .
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
من خودم دارم برای فرهنگیان میخونما پس درآمد آن چندانی نیست اما ثواب زیادی داره برای اخرتم ان شا الله اگه عمری باقی باشه . خودم راه های درآمدی دیگه رو میخوام امتحان کنم در کنار معلمی به امید خدا
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
۲۰ - ۳۰ فکر کنم . من خودم دارم برای فرهنگیان میخونما پس درآمد آن چندانی نیست اما ثواب زیادی داره برا ...
البته میدونی با ۱۰ میلیون هم اگه بخوای بسازی خوبه ها اما واقعا اینحوری فقط داری زندگی رو میگذرونی . نظر خودت چیه ؟