2777
2789
عنوان

خانمای ک تجربه بارداری دارن

155 بازدید | 15 پست

من حالت تهوعم فقط نصف شبا هست خیلی عجیبه برام و اینکه خیلی به ترشی جات علاقه دارم شیش هفته هستم 

میگن کسایی که نصف شبا حالت تهوع دارن بچشون پسره شما تجربتون چیه ؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

منم شبا حالت تهوع داشتم و ویارم ترشی جات بود 

بچم دختره 

خواهرم پسر داره موقع بارداری اصلا حالت تهوع و بالا نمیاورد و ویارش چیزای شیرین بود 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر ندارم دوتا دختر دارم همونا هم بارداریشون زمین تا آسمون با هم متفاوت بود عین شخصیت، اخلاق و رفتارشون که دوقطب مقابل همن این علائم رو نمیشه قطعی در نظر گرفت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
منم شبا حالت تهوع داشتم و ویارم ترشی جات بود بچم دختره خواهرم پسر داره موقع بارداری اصلا حالت تهوع و ...

عه چه جالب .

خیلی کنکجاوم بدونم جنسیت بچم چیه تا چهار ماهگی صبر ندارم🫤

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

من هیچ علائمی نداشتم بارداری حتی تهوع واسه همین بعد ۹هفته فهمیدم

به علائم نیست جنسیت

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
من هیچ علائمی نداشتم بارداری حتی تهوع واسه همین بعد ۹هفته فهمیدمبه علائم نیست جنسیت

اگر از موقع حاملگی زشت شدی بچت دختره 

دختر خیلی مادر رو زشت میکنه 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️
پسر ندارم دوتا دختر دارم همونا هم بارداریشون زمین تا آسمون با هم متفاوت بود عین شخصیت، اخلاق و رفتار ...

خدا خفظشون کنه عزیزم ممنون تجربت گفتی

اگر از موقع حاملگی زشت شدی بچت دختره دختر خیلی مادر رو زشت میکنه

تا دوروز پیش پوستم خوب بود حالا چندتا جوش زده🫤