2777
2789
عنوان

رژییییییم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 93 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که توخونه راه میرم غذامم کم کردم نمیدونم لاغر شدم یانه خودم متوجه نمیشم بایدوزن کنم قبلا ده کیلو کم کرده بودم اصلا متوجه نشدم البته من دورکمرم متر میکنم رومتر اره کم شده ولی وزن نمیدونم

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
سلام عزیزم  من برا اینکه باردار شم باید ۲۵کیلو وزنمو کم کنم  تا الان کا دوماه تو رژیمم۱۰ ...

روزانه چقدر کالری میخوری؟ 

این چنین نخواهد ماند. روزهای روشن می ایند. من خوشبختی را با آغوش میکشم  
سلام  فاطمه  جون خیلی عالی وزن کم کردی  چجوری تونستی میشه یکم توضیح بدی؟ کالری شما ...

عزیزم 

هر چیزی،که از،صبح میخورم کالریشو حساب میکنم 

نون و برنج تقریبا حذف کردم البته دو سه وعده در،هفترو میخورم مث نون جو حتما میخورم سبزیجات میخورم 

روغن فقط،کنجد یا زیتون

سرکه سیب با سالادم میخورم بعضی روزا کالریم ۱۲۰۰میبندم بعضی روزا فست میبندم یعنی کم کالری،

اهان دارز نشست میزنم 

طناب میزنم 

پیاده روی هم میکنم

من مامان شدم🥲
سلام عزیزم  من برا اینکه باردار شم باید ۲۵کیلو وزنمو کم کنم  تا الان کا دوماه تو رژیمم۱۰ ...

خوش به حالت عزیزم واقعا ایول به اراده ی قویی که داری  من که عششقم خوردنه خیلی سخخخته برام رژیم اخه همش گشنه میشم معدمم اگه خالی بمونه دل درد های عجیبی میشم که از درد غلط میزنم فقط 😕😕😕

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
اراده ندارم عزیزم یه مشکلی برام پیش امده و ناراحتم واسه اون چیزی از گلوم پایین ننیره

انشالله که مشکلت هرچه زودترحل شه 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
عزیزم  هر چیزی،که از،صبح میخورم کالریشو حساب میکنم  نون و برنج تقریبا حذف کردم البته دو ...

چقد خوب من خیلی دوس دارم اصلا برنج و نون نخورم یا حداقل خیلی خیلی کم بخورم تا شکمم تخت بشه 😍

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز