2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای فامیلای ما ، کثافت به من با ۶۱ کیلو وزن میگفت چاقی ، چقد حس بد میگرفتم

دقیقا مشابه همچین چیزیو من امشب تجربه کردم یکی بهم گفت خیلی لاغر شدی عصابم بهم ریخته 😭آخه مگه دست خودمه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
دقیقا مشابه همچین چیزیو من امشب تجربه کردم یکی بهم گفت خیلی لاغر شدی عصابم بهم ریخته 😭آخه مگه دست خ ...

واقعا خیلی آشغالن 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤

یبار یکی که خودشو به هفتاد روش سامورایی قشنگ جر میداد که فقط بتونه شمارمو گیر بیاره و باهام یکم وقت پیدا کنه صحبت کنه بعد از اینکه ۶ بار بطور مستقیم و غیرمستقیم نخ داد بالاخره من قبول کردم فقط باهاش یکی دو روز حرف بزنم و اگه به درد هم نخوردیم جدا شیم و تو اون دوران انقدر این ادم سبک بازی از خودش در اورد که من اول کاری ترجیح دادم بی محلی کنم تا کم کم خودش از سرش بیوفته بره پی کارش

بعد دیده من محلش نمیدم رفته همه جا پیش کسایی که مارو میشناختن و دوست مشترکمون محسوب میشدن گفته ک اره من نخواستمش و چمیدونم و خوشم نیومد ازش و با ملاکام یکی نبود و از این حرفا، انگار نه انگار اون بود که تا قبل این داشت خودشو پاره میکرد مرتیکه هول

اونموقع واقعا ناراحت شدم که الکی حرف گذاشت روم اونم پیش کسایی که دوستم محسوب میشدن و از تیک زدنش خبر داشتن

ولی دیگه اصلا برام مهم نیست لقش

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

دقیقا مشابه همچین چیزیو من امشب تجربه کردم یکی بهم گفت خیلی لاغر شدی عصابم بهم ریخته 😭آخه مگه دست خ ...

یکی هم قبلا به من گفته بود چقدر لاغری سرت از تنت بزرگتره😂 البته اون داخل عکس دیده بودم نمیدونم چجوری داخل یه عکس پروفایل سه در چهارِ نقلی تن منو دیده بود این چلغوز حالا

تازه دوست پسر دوستمم محسوب میشد اصلا لازم نبود اون بیخود اظهار نظر کنه

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️