2777
2789
یبار یکی که خودشو به هفتاد روش سامورایی قشنگ جر میداد که فقط بتونه شمارمو گیر بیاره و باهام یکم وقت ...

کثافت چقدر اشغال بوده متنفرم از این پسرای خود گوه پندار! فکر میکنن خودشون چ عنی هستن میوفتن دنبال طرف موس موس میکنن بعد میبینن نتیجه نداره میرن میگن خودشون نیومد ازش 🤣اخی جوجه تو خوشت که هیچ کَف کردی از سوز باسنته که اینجوری میگی. 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
یکی هم قبلا به من گفته بود چقدر لاغری سرت از تنت بزرگتره😂 البته اون داخل عکس دیده بودم نمیدونم چجور ...

الان چی الان لاغری؟ چند کیلویی؟ 

میبینی چقدر احمق و حقیرن بعضیا؟ خودشونو تو همه چی دخالت میدن! کثافتا

چیکار کردی چاق شدی اگه چاق شدی 🤣😭

حالا من خودم ناراضی نیستم از لاغریم بعضیا گوه خوری میکنن 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کثافت چقدر اشغال بوده متنفرم از این پسرای خود گوه پندار! فکر میکنن خودشون چ عنی هستن میوفتن دنبال طر ...

همینو بگو😂😂❤️

رفتاراش اون دوران به قدری تابلو بود که حتی یبار خواهرم اتفاقی اومده بود اونجا تو جمع دوستامون متوجه رفتارای این شده بود و بدش اومد که انقدر با صراحت و وقاحت زل زده طرف ما بعد این زیغی اخرش در میاد اینجوری میگه.. اوایل که شنیدم همچین چرتو پرتایی گفته انقدر حالم بد شده بود که همش خودمو با قبل مقایسه میکردم ببینم ایراده کار کجاست با اینکه اون طرف اصلا برام مهم نبودا ولی حرفاش برام گرون تموم شده بود اخرم تو این زمینه به هیچ نتیجه ای نرسیدم تازه بدترین قسمتش اینجا بود که من همه جوره از شخص اون سر بودم، بخاطر همون دوران اعصاب خوردی که گذروندمم هیچوقت نمیبخشمش ولی بعدا متوجه شدم پسرا کلا مدلشون اینه وقتی ریده میشه بهشون بخاطر سوزشی که دارن سعی میکنن طرف مقابلو تخریب کنن

ب هرحال ما که میدونیم کی بود که اول خودشو پاره میکرد😂

همینو بگو😂😂❤️رفتاراش اون دوران به قدری تابلو بود که حتی یبار خواهرم اتفاقی اومده بود اونجا تو جمع ...

چ خوب که اینو فهمیدی و دکمشو زدی 🤣

لیاقت ندارن اینا احمقای عوضی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
الان چی الان لاغری؟ چند کیلویی؟ میبینی چقدر احمق و حقیرن بعضیا؟ خودشونو تو همه چی دخالت میدن! کثافتا ...

همونم تقریبا اونموقع هم واقعا لاغر نبودم نمیدونم چرا همچین زری زد اون😭😂 تا قبل اون حرفش من تا حالا از نزدیک ندیده بودمش ولی یبار با دوستم که گفتم دوسته این بود رفتیم بیرون اونم اومد بعد در اومده بهم میگه اونقدرا هم لاغرنیستیا تو عکس فکر میکردم خیلی لاغرتر باشی (دوستم بهش گفته بود به من گفته ک همچین حرفی زده ولی انقدر وقیح بود ک..) هنوز که هنوزه نفهمیدم چرا یکی باید انقدر بلانسبت گوهخوریه وزن یکی دیگرو کنه حالا چ لاغر چ چاق اونم چی یه پسر پلشتی که فقط چهل کیلو دماغ داره رو صورتش🙂‍↔️

حالا یمدته کپسول بیرهف پلاس استفاده میکنم حس میکنم صورتم بهتر از قبل شده یکم پر شده، مصرف زیاد اب هم در روز خیلی تاثیر داره واسه پری صورت

جوانه گندمم تو همین سایت شنیدم خوبه اونم دو سه روز ناشتا با شیر خوردم دیگه شیره تموم شد یادم رفت بگیرم تا همین الان🤣

حالا بعد با ماستم امتحانش میکنم ببینم چطور میشه

همونم تقریبا اونموقع هم واقعا لاغر نبودم نمیدونم چرا همچین زری زد اون😭😂 تا قبل اون حرفش من تا حالا ...

کثافت دماغ چهل کیلویی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا آدم از همین حرصش میگیره که اونایی که ایراد میگیرن و نظر میدن خودشون هزارتا ایراد دارن بعد میان به ما میگن! ما لاغریم خیلی نَزار و زشت نیست حتی بعضیا میبینن خوششون میاد تعریف میکنن اما چند وقتیه خیلی در معرض نظرات بعضیا قرار گرفتم که در مورد لاغریم فضولی میکنن! من باشگاهو شروع کردم دارم میرم اما تغییری نکردم هنوزبا اینکه من مشکلی ندارم خودم با لاغریم اما بعضیا سیر نمیشن انگار از گوه خوردن زیادی... 

ببخشید من خیلی بی ادبی میکنم از بس عصبی شدم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
کثافت دماغ چهل کیلویی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا آدم از همین حرصش میگیره که اونایی که ایراد میگیرن و نظ ...

🤣🤣

ن عشقم درکت میکنم خودمم تو همین وضعیتم، بعد من به واسطه شغلم و اینا در طول روز پیاده روی هم کم ندارم و قبلا با این قضیه مشکلی نداشتم ولی از وقتی یسریا همچین زری زدن انگار وسواس گرفتم یکم که راه میرم میگم نکنه همین یذره چیزی که هستم اب شه از صورت کلا بندازتم

حالا خودشون پر از ایرادنا تازه وزن ک خیلی خوبه در مقابل ایرادای اونا اگه ماهم مثل خودشون یه دوبار به روشون بیاریم دیگه به خودشون اجازه دخالت و چرت گفتن نمیدن

🤣🤣ن عشقم درکت میکنم خودمم تو همین وضعیتم، بعد من به واسطه شغلم و اینا در طول روز پیاده روی هم کم ن ...

آره منم وسواس گرفتم نسبت به این موضوع سریع ناراحت میشم و حقم دارم آخه یه هیچکس مربوط نیست که بخاد اظهار نظر کنه! عزیزم میشه وزنتو بگی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
آره منم وسواس گرفتم نسبت به این موضوع سریع ناراحت میشم و حقم دارم آخه یه هیچکس مربوط نیست که بخاد اظ ...

دقیقا

اخرین بار دو ماه پیش خودمو وزن کردم ۵۹ بودم ولی خب باز به نسبت قدم کمه

حالا دوباره میخوام جوانه گندم و شروع کنم، دیروزم رفتم از عطاری رازیانه گرفتم دمنوششو درست کنم میگن واسه سفت شدن صورت و برجسته تر شدن گونه و اندام خوبه ولی همونم الان داخل سایت سرچ کردم به همون اندازه ای که ازش تعریف مثبت شنیده بودم منفی شنیدم😑 اگه به وزن دلخواهم برسم دیگه هیچی نمیخوام