2777
2789

بچه ها رابطمون خوبه مشکل ندارم 

فقط این روزا خیلی خیلی درگیر کاره 

مستقل هم زندگی می‌کنه هم کارا خونه هست و آشپزی هم کارا بیرون خیلی خسته میشه 

ولی باهم میگیم می‌خندیم خوبیم من همیشه کنارش بودم 

چند روزا پیش گفت خیلی استرس دارم 

استرس این وضعیت 

استرس کاری اجاره خونه 

اینکه جمع جور کنم بیام خواستگاریت 

بعد میبینم امشب این استوری رو گذاشته ریپلای هم بسته 😐😞 الان میذارم 

اخی خیلی استرس مالی داره ظاهرا. حق هم داره. الان واقعا بدون پشتوانه خیلی سخته. عشق فقط یک بعد از زندگیه که اون بعد به خیلی ابعاد دیگه وابسته‌ست. خدا به همه‌مون کمک کنه. هعی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره واقعا. خیلی دلم گرفت. ولقعا از ته دلم میخوام اتفاق‌های خوب براتون بیفته🥲 بدموقعی به دنیا اومدیم

خیلی شرایط سختی داریم اهل شهرستانیم برای کار رفته تهران از هم دوریم حساب کن ترکیب دوری و دلتنگی و این وضعیت 

انقدر ناراحتم که نگو 

چند روز پیش فهمید خواستگار دارم زد زیر گریه 

پسر ۲۷ ساله 🥲😂

نمیدونم خودت کار میکنی یا نه ولی اگه میتونی یه روز از زندگی روزمره دورش کن. نمیدونم با چی خوشحال میشه شهربای، سینما، دورهمی با دوستاش .. یه کم از روال زندگی‌ش دورش کن‌. حس میکنم افتاده روی دور باطل. شاید حالش بهتر شه

نمیدونم خودت کار میکنی یا نه ولی اگه میتونی یه روز از زندگی روزمره دورش کن. نمیدونم با چی خوشحال میش ...

اره خودشم میگه روتین واره زندگیش

از خدام بود 

ولی از هم دوریم 🥲😭😭😭😭

مثلا الان چکار کنم ریپلای هم بسته بود آخه

برو پیام بده بگو عشقم چیشدی 

بیا بغلم فلان لوسش کن بعد بگو من اینجاما هروقت خواستی باهام حرف بزنی میشنوم میدونم فشار روته فلان ... زبونشو بلدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز