2777
2789
عنوان

شوهرم مثل بقیه شوهرا نیس

300 بازدید | 13 پست

من میبینم بقیه همش با خانواده زنشونن

ولی شوهرم بزور منو هر شب میبره خونه مادرشوهرم

میگم نمیخوام ی شب بم میگه خونه مادرت صب تا غروب هسی چن روزو جف کنی یک روز اونجا هم نمیشه

مبگه هر حرفی ب مادرت بزنی باید ی مادر منم بگی

و کلا احساس میکنم چشم بینایی نداره حانواده منو ببینه ولی برا خانواده خودش  دولا راست میشه

نمیدونم چیکارش کنم

الان سه شب شام‌اونجاییم میگم فردا شب نریم میگه نه حتما باید بریم نمتونا نه بگه بهشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه خبره اندازه داره رفتو امد یعنی چی اخه چند ساله ازدواج کردید؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

یکی دو خط از متنت رو اصلا نفهمیدم چی نوشتی ولی اگرواقعا هر روز صبح تا غروب خونه مادرتی که هیچ کدومتون تعادل ندارید

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نیستم هفته یبارم نمیرم شاید هر ده روز

آخه نوشته بودی شوهرم میگه صبح تا غروب خونه مادرتی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

روزایی که میرم از صب میرم شبم میمونم

می تونی آروم و متین به شوهرت بگی باشه همون قدری که خونه مادر خودم می رم خونه مادر تو هم میام

مثلا هفته ای یه بار اونور هفته ای یه بارم اینور یه روز خاص رو برای خونه هرکدوم مشخص کن. 

قشنگ از صبح برو بچه کوچیک هم داری بذار کمکت کنن