2777
2789
عنوان

صیغه مرد فامیل

1052 بازدید | 43 پست

یکی از اشناهامون همسرش زن صیغه کرده چندبار مچش رو گرفت اول ک زد زیرش بعد قبول کرد و گفت همه چی تموم شده

اما هنوزم اون خانوم از شوهرش چندتا چت مشکوک دیده 

بنظرتون چیکار کنه؟ بچه ام داره و نمی‌خواد بچه هایش بیفتند زیر دست بقیه

تو فکر طلاق و جمع کردن مدرک باشه یا بمونه سر زندگیش چون پشتوانه ام نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واییی خدایا مگ میشه انقد از بدی مردا گفتم و الان تاپیک زدم به هیچ کردی اعتماد ندارم همشون یه جوری آشغالن همش تاپیک میاد شوهرم منو زد شوهرم نمیزاره برم بیورن زن صیغه کرده یا خداا یعنی واقعا کرد خوب دیگ وجود ندارههه 

وقتی پشتوانه نداره چطور طلاق بگیره؟

از پس هزینه های زندگیش برمیاد؟!اگر برمیاد میشه گفت طلاق بگیره

ولی اگر از لحاظ مالی مستقل نیست بنظرم منطقی ترین کار طلاق عاطفیه 

اینکه با همسرش رابطه جنسی و عاطفی نداشته باشه چون ممکنه بیماری بگیره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
داشتن مدرک به چه دردی میخوره ، میاد دادگاه میگه صیغش کرده بودم ، شوهرش پولداره؟ میتونه مهریشو بده

خب اگر صیغه کرده باشه زن اول راحت میتونه طلاق بگیره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بشین ه زندگیشو بکن اون مرد هم بالاخره ادم میشه،نماز محبت شوهر بخون دورکعت در هر رکعت هفت مرتبه آیه هفت سوره ممتحنه رو بخون ه ،سوره یاسین رو تا چهل روز بخونه ،یاودو رو روزی هزار و یک مرتبه بگه،ذکر یونسیه چهارصدو ده مرتبه ،

واییی خدایا مگ میشه انقد از بدی مردا گفتم و الان تاپیک زدم به هیچ کردی اعتماد ندارم همشون یه جوری آش ...

دقیقا هیچ کدوم قابل اعتماد نیستند واقعا چطور روش میشه تو صورت بچه هاش نگا کنه

ازدواج مجدد مرد، چه موقت چه دائم، مجوز طلاق هست.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
وقتی پشتوانه نداره چطور طلاق بگیره؟از پس هزینه های زندگیش برمیاد؟!اگر برمیاد میشه گفت طلاق بگیرهولی ...

ن بر نمیاد متاسفانه 

خب خودش از لحاظ روحی اذیت شده خیلی حتی طلاق عاطفیم باشه باز داره آزار میبینه بنده خدا