من با ۴ روز عقب انداختن بی بی چک زدم همشون مثبت شدن بعد فرداش رفتم تست بتا گفت عددش کمه و باید ۴ روز دیگه تکرار کنی خیلی خورد تو ذوقم☹️امید داشته باشم بالا میره عددش؟
قربانت اصلا بخدا دلم میگه یه نی نی تگ دلت جاخوش کرده خاله قربونش😍😍
واااای نگووووو😭😭😭😭😭
البته من یه پسر دارم این دومیه اگه بدونی اگه بدونی پسرم چه بی قراره خواهر برادره دلت ریش میشه براش تو هر مناسبتی فقط دعا میکنه خدا بهش خواهر بده میگه مامان خدا چرا آرزوی منو براورده نمیکنه مگه دوستم نداره،دلم اتیش میگیره از حرفاش ققط ۵ سالشه نمیدونم چرا انقدر دلش خواهر میخواد شدیده ها در حدی که تو خیابون یه پسر دختر ببینه دلش میگیره میگه خدا به ارزوی همه گوش داده به جز من🥺
واااای نگووووو😭😭😭😭😭البته من یه پسر دارم این دومیه اگه بدونی اگه بدونی پسرم چه بی قراره خواهر بر ...
الهی عزیزم، پسر منم 5 سالشه داداش میخاد، منم سال بعد انشالله اقدام میکنم، انشاالله خدا اولاد سالم و صالح بهت عنایت کنه دوما اگه صلاح دید یه دخمل خوشگل بده انشالله
سلام عزیزم خوبی؟قول داده بودم بهت خبر بدم،امروز باز رفتم ازمایش دادم خداروشکر ۵۵۰ شده بود و گفت مثبت ...
بخدا که امروز میخاستم اسمت رو سرچ کنم و ازت خبر بگیرم، خیلی خیلی خیلی مبارکه گلم، دعای مامانای باردار زود میگیره برا سلامتی خودم و پسرم و شوهرم و خانوادم حسابی دعا کن، برا برکت پول شوهرم، و اینکه مشکلات زندگی مشترک داداشهام حل بشه، انشالله خدا گل پسرت و نی نی خوشگلت رو سلامت کنه خیلی خوشحال شدم عزیزم، خیلی مبارکه خودت وشوهرت و مخصوصا پسر کوچولوت