2777
2789

اعتبارشون فرقی نداره

ولی اون قر و ادای انگلیسی دل میبره

صد البته بالای ۲۰ لهجه داره خودش

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا آمریکایی ها به خاطر لهجشون مسخره میشدن و دانشمند ها برای اینکه توی مجامع علمی شرکت کنن مجبور بودن لهجه بریتیش داشته باشن 

اما الان برعکس شده 

امریکن خیلی پرکاربرد تره 

و روان تر 

اما من فکر میکنم بریتیش زیبا تر تلفظ میشه 

فرقشون هم توی ادا کردن یکسری کلمات هست 

چند کلمه هم با هم تفاوت دارن

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

قبلا آمریکایی ها به خاطر لهجشون مسخره میشدن و دانشمند ها برای اینکه توی مجامع علمی شرکت کنن مجبور بو ...

آخه دارم مطالعه می کنم یکیشون ر رو کمتر میگه 

اون کدومه 

میخوام دو لهجه ای نشم

آخه دارم مطالعه می کنم یکیشون ر رو کمتر میگه اون کدومه میخوام دو لهجه ای نشم

کلمه مد نظرتون رو بگین 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

کلمه مد نظرتون رو بگین

عبارت 

How are you doin?

هَو آر یو دواین

هاو  آ یو دواین

اولین جمله کدوم لهجه است؟  الان این دوتا فرقی هم دارن تو لحجه ؟ یا من برداشتم از آدم های مختلف این بوده؟

عبارت How are you doin? هَو آر یو دواینهاو آ یو دوایناولین جمله کدوم لهجه است؟ الان این دوتا فرقی ...

اولی امریکن هست 

من لهجه بریتیش رو برای این جمله نشنیدم 

اما اونی که ر رو بیشتر میگه امریکنه