2777
2789
عنوان

سرطان مری

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 53 پست
تنها چیزی که شوهرت نیاز داره روحیه بالاست....تغذیه مقوی.....خوب میشه گلم.....همسایه مادرم همه میگفتن ...

ممنونم بابت انرژی خوبت عزیزم الهی همیشه سلامتی داشته باشی و دلت شاد باشه تروخدا التماس دعا ..... من خیلی بهش روحیه میدم و اصلا جلوش ناراحتی نمیکنم ولی تو خلوت خودم خیلیییی گریه میکنم ما نامزدیم قرارمون بود بعد محرم عقد کنیم😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دورت بگردم یه جوری میگی قابل درمانه انگار چیه 😂الان ماشاالله انقدر علم پیشرفت کرده که هیچ بیماری ای ...

بخدا خیلی استرس دارم میترسم نگرانم نمیدون مدلیلش از چیه ولی خب خیلی قهوه میخورد قلیون میکشید باشگاه ورزش میکرد مکمل و رژیم های سخت داشت 

انشالله خوب بشه ما میخواسیم بعد محرم عقد کنیم 😔😭

خدا از زبونت بشنوه ننیدونی چه حالی دارم میخواسیم بعد محرم عقد کنیم😭😭😭😭😭😭😭😭خداروشکر میگم پخش ...

الهی من فدات بشم قربون اشکات برم آجی چرا خودتو ناراحت میکنی آخه 

من بهت قول میدم خوب میشه 

الان مث ۱۰سال پیش نیست که بیماری ها درمان نداشته باشن الان همه چیز درمان داره فقط سعی کن شادش کنی که بتونه غذا و داروهاشو بخوره 

نبینم غصه بخوری قشنگم خب؟ 

ایشالا آقایی سریعتر خوب میشه یه جشن مفصل میگیرن بعد چند سال دیگه این روزا رو واسه بچهاتون تعریف میکنین😍

خدا در روح من جاریه

الهی من فدات بشم قربون اشکات برم آجی چرا خودتو ناراحت میکنی آخه من بهت قول میدم خوب میشه الان مث ۱۰س ...

خدانکنه عزیزم زنده باشی انشالله همیشه سلامتی داشته باشی کنار عزیزانت از بلا دور بمونی 

الهی به حق فاطمه زهرا حالش خوب بشه این دورانش زود بگذره بلاخره دست خودم نیس نگرانم 😔🌻

جدی؟ اینا باعث سرطان مری میشن؟ دکتر گفته؟ آخه من قرار بود برم باشگاه مربی میگه مکمل و اینا پس استفاد ...

ببین هرکسی بخوره دلیل نیس سرطان بگیره ولی خب ضرر داره بخدا این مکنلا حتی اگ خارجیشم بخری تقلبیه اشغال توش میریزن سعی کن با رژیم و مواد غذایی سالم ورزش کنی 

مادرت سلامت باشه عزیزم ممنونم خیلی لطف کردی نامزد من هیچ جایی پخش نشده ازمایش داده چندبار اندوسکوپی ...

یعنی آندوسکوپی باعث زخم و سرطان شده؟

من خودم هم این مدت تقریبا چند ماه به هم ریخته بود دل و رودم و وزنم کم شد رفتم آندوسکوپی دادم گفت میکروب معده داری ولی کلا وسواس فکری و افسردگی دارم و الان میگم سرطان روده دارم 

هرچی خدا بخواد 

روانپزشک گفت تو این سن (۲۰) نمیگیری حتی اگه رعایت نکنی 

ولی خب دیگه باید حواسم باشه به خصوص اینکه بابام سرطان معده داشت

خدا در روح من جاریه

بخدا خیلی استرس دارم میترسم نگرانم نمیدون مدلیلش از چیه ولی خب خیلی قهوه میخورد قلیون میکشید باشگاه ...

به خدا اصلا ناراحتی و نگرانی نداره 

مث یه سرماخوردگی ببینش 

چون هم زود فهمیدین و هم جوونه و ورزشکار 

به خدا من دلم واسه پیرزن پیرمردا میسوزه که جسم و جون ندارن 

دلم واسه اونایی میسوزه که دیر می‌فهمن مث بابام 

وگرنه اونایی که زود می‌فهمن که دیگه غصه نداره 

من بخاطر همین هم خودم زود به زود خودمو چک میکنم هم به خانوادم توصیه میکنم که با کوچیکترین هشدار برن دکتر

خدا در روح من جاریه

یعنی آندوسکوپی باعث زخم و سرطان شده؟من خودم هم این مدت تقریبا چند ماه به هم ریخته بود دل و رودم و وز ...

ن عزیزم اندوسکوپی ک باعث زخم نمیشه اندوسکوپی میری ک ازمایش بدی ببینی مشکلی داری خدایی نکرده یا نه میکروب معده ک چیز خاصی نیس با دارو حل میشه کاش نامزد منم خوب بشه

به خدا اصلا ناراحتی و نگرانی نداره مث یه سرماخوردگی ببینش چون هم زود فهمیدین و هم جوونه و ورزشکار به ...

روح پدرت شاد عزیزدلم خدا براکسی نخواد واقعا انشالله به حق همسن ماه محرم همه مریضا لباس عافیت بپوشن نمیدونی دست خودم نیس درونم اشوبه خدا توان بده امیر عباس منم خوب بشه😔🌻بازم خداروشکر زود فهمیدیم الهی شکر فقط تنها چیزی ک میخوام سلامتیشه

خدانکنه عزیزم زنده باشی انشالله همیشه سلامتی داشته باشی کنار عزیزانت از بلا دور بمونی الهی به حق فاط ...

میدونم عزیزم الان چون تازه فهمیدی شوکه شدی ولی باور کن زود خوب میشه 

اصلا اگه اون خوب نشه که یعنی هیچ بیمار سرطانی دیگه نمیتونه خوب بشه چون الان نامزدت بهترین کیس سرطانه یعنی قابل درمان ترینشه 

به خدا وقتی شنیدم این خانم تو این سن سرطان معدش درمان شده اینقد خوشحال شدم آخه علم خیلی پیشرفت کرده 

بابای من ۸سال پیش گرفت تازه اونم موقعی که سرطان از معده رسیده بود به ریه اش در این حد پیشرفت کرده بود 

چند سال معده درد داشت ولی نمی رفت دکتر 

ولی من شک ندارم نامزدت زود خوب میشه 

اصن ببین قول بهم بده وقتی جلساتش تموم و دیگه خوب شد منو تگ کنی و خبرشو بهم بدی قبوله؟

خدا در روح من جاریه

بی اشتهایی یه مدت بود زود سیر میشد حس سنگینی داشت میلش به غذا کم شده یود

خدا رو شکر که به موقع فهمیدین انشالله کاملا خوب میشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ببین هرکسی بخوره دلیل نیس سرطان بگیره ولی خب ضرر داره بخدا این مکنلا حتی اگ خارجیشم بخری تقلبیه اشغا ...

اره قربونت برم مرسی که گفتی 

منم دیگه بخوام ورزش رو شروع کنم مکمل نمی‌خورم 

من بدنم ضعیفه زود مریض میشم 

یه میکروب معده گرفتم اینقدر سخت بهم گذشت حالا دیگه رعایت میکنم سردیجات نمی‌خورم با غذام آب نمی‌خورم 

چون واقعا یادمه بابام اصلا رعایت نمی‌کرد و پرخوری میکرد بعد بلافاصله چایی داغ می‌خورد و میخوابید دیگه من خیلی نگرانم برا همین رعایت میکنم

خدا در روح من جاریه