2777
2789
عنوان

سرطان مری

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 53 پست
ن عزیزم اندوسکوپی ک باعث زخم نمیشه اندوسکوپی میری ک ازمایش بدی ببینی مشکلی داری خدایی نکرده یا نه می ...

نه میدونم خودم آندوسکوپی دادم ولی میگم شاید باعث ایجاد خراشی چیزی شده و اون خراش عفونت کرده

والا چی بگم میگن که همین هلیکوباکترپیلوری (میکروب معده)خودش باعث سرطان میشه ولی فعلا دارم تمام تلاشم رو میکنم دیگه بقیش سپرده است دست خدا

خدا در روح من جاریه

روح پدرت شاد عزیزدلم خدا براکسی نخواد واقعا انشالله به حق همسن ماه محرم همه مریضا لباس عافیت بپوشن ن ...

جمیع رفتگان عزیزم 

به حق دستای بریده ی اباالفضل العباس نامزدت سریعتر شفا پیدا میکنه و میای خبر خوشش رو بهمون میدی 

میخوای درخواست دوستی بدم که هروقت دلت گرفت بیای باهام حرف بزنی؟

خدا در روح من جاریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه میدونم خودم آندوسکوپی دادم ولی میگم شاید باعث ایجاد خراشی چیزی شده و اون خراش عفونت کردهوالا چی ب ...

ن عزیزم میگروب رو اگ زود برسی ب دادش درمانش کنی حل میشه اگ بیخیالش بشی سرطان میشه

جمیع رفتگان عزیزم به حق دستای بریده ی اباالفضل العباس نامزدت سریعتر شفا پیدا میکنه و میای خبر خوشش ر ...

اگ تلگرام داری یا ایتا ایدی بهت بدم راحت ترم چون اینجا یکم هنگه برام

ن عزیزم میگروب رو اگ زود برسی ب دادش درمانش کنی حل میشه اگ بیخیالش بشی سرطان میشه

امیدارم توکل برخدا فعلا دارم تمام تلاشم رو میکنم

ببین عزیزم اینو همین الان تو نت خوندن کپی کردم که ببینی 👇👇👇سرطان مری درمان قطعی دارد؟ بله سرطان مری قابل‌درمان است. با پیشرفت علم پزشکی و مجهزتر شدن دستگاه‌ها می‌توان گفت اگر این بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود و درمان را در پیش بگیرید قابل درمان است. درمان‌های هدفمندی نیز برای این بیماری در نظر گرفته‌شده است.

خدا در روح من جاریه

امیدارم توکل برخدا فعلا دارم تمام تلاشم رو میکنمببین عزیزم اینو همین الان تو نت خوندن کپی کردم که بب ...

😭😭😭😭😭 مرررررسی که انقد مهربونی با اینکه اینجا مجازیه ولی چه قلب بزرگی دارییییز نمیدونم چی بگم 😭❤ 

مرسی فداتشم التماس دعا😭🙏🏻

عزیزم من ی دعا دیدم برای رفع غدد سرطانی بنظرم خوبه که انجامش بدن با هر جور صلاح میدونین 

از امام صادق هستش!

سه روز روزه بگیرن روز چهارم هنگام ظهر غسل کنن و خودشون رو مقابل پروردگارشون ظاهر کنن(به مکانی باز برن) و پارچه تمیزی رو به همراه داشته باشن بعداز چهار رکعت نماز بخونن(دوتا نماز دو رکعتی) و توی آن تا اون مقدار که مقدور هست قرآن بخونه و بسیار تضرع کنه وقتی نماز تموم شد لباس خودشون و در بیارن و آن پارچه تمیز رو به خودشون ببندن و بعد سمت راست خودشون رو به زمین بچسبونن و با تضرع خشوع و گریه بگن 

(یا واحدُ یا ماجد یا اَحد یا کریم‌ُ یا حنانُ یا قریبُ یا مجیبُ یا ارحم الرحمین، صل علی محمد و آل محمد،واکشِف ما بی مِن مَرَضِِ و البِسنی العافیهَ الکافیه الشافیه فی الدُنیا و الاخرهَ وَامنُن علی بِتَمامِ النِعمَهِ و اَذهِب مابی مِن ضُر فَقد آذابی و غَمنی)

انشالله زودی خوب میشن و میرین سر خونه و زندگیتون امام حسین دست خالی برت نمیگردونه این روزا😭😭

فقط برای منم دعا کن😭😢

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️