2777
2789
عنوان

سرطان مری

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تروخدا واقعا میگی؟؟؟از نامزد من نیم سانت هس پخش نشدههمسایه مادرتون چجوری بود میشه اگه چیزی میدونی بگ ...

اره به قرآن جان مادرم راست میگم 

دقیق سنش رو نمیدونم ولی بین ۸۰ تا۹۰ هست سنش 

اونم گفت سرطان معده رو زود فهمید خداروشکر 

علائمش هم این بود که فک کنم گفت معدش غذا رو پس میداد 

ترش میکرد اونا ارثی دارن اکثر اعضای خانوادشون گرفته بود 

من بابام سرطان معده داشت ولی دیر دست به کار شد 

یعنی موقعی رفت که کل بدنش رو گرفته بود و دیگه کار از کار گذشت ولی فک نکنم برا ما ارثی باشه چون فقط بابام داشت

خدا در روح من جاریه

تروخدا واقعا میگی؟؟؟از نامزد من نیم سانت هس پخش نشدههمسایه مادرتون چجوری بود میشه اگه چیزی میدونی بگ ...

تنها چیزی که شوهرت نیاز داره روحیه بالاست....تغذیه مقوی.....خوب میشه گلم.....همسایه مادرم همه میگفتن به یه سال نمی‌کشه میمیره اما خوب شد و سرحاله.....انگاری مریض نبوده........فکر کن یه سرماخوردگیه .....گندش نکن.....اینطوری هم روحیه خودت هم شوهرت خوبه......همین که زود متوجه شد خدارو شکر......مادر منم سرطان سینه داشت....هشت سال پیش اما خوب شد خدارو شکر....حالا قرار نیست هرکس سرطان داره خدا نکرده بمیره‌.....مراحل درمان و طی کنه خوب میشه

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
نگران نباش عزیزدلم خداروشکر زود فهمیده پس درمان میشه مادر بزرگ دوستم ۸۰/۹۰سالشه سرطان معده گرفت جلسا ...

خدا از زبونت بشنوه ننیدونی چه حالی دارم میخواسیم بعد محرم عقد کنیم😭😭😭😭😭😭😭😭خداروشکر میگم پخش نشده و نیم سانت توده هست ولی کاش خوب بشه تروخدا التماس دعا

اره به قرآن جان مادرم راست میگم دقیق سنش رو نمیدونم ولی بین ۸۰ تا۹۰ هست سنش اونم گفت سرطان معده رو ز ...

مادرت سلامت باشه عزیزم ممنونم خیلی لطف کردی 

نامزد من هیچ جایی پخش نشده ازمایش داده چندبار اندوسکوپی رفته فقط مری زخم شده یکم و یدونه توده نیم سانتی دیدن خیلی کوچیکه 😔😔😔

اره خیلی چیزا ممکنه باعث بشه بنظرت قابل درمانه چیزی میدونی شما؟؟

دورت بگردم یه جوری میگی قابل درمانه انگار چیه 😂

الان ماشاالله انقدر علم پیشرفت کرده که هیچ بیماری ای بدون درمان نیست 

همه چیز درمان داره فقط بستگی داره به اینکه زود بفهمن که فلان بیماری رو دارن قبل از اینکه کار از کار بگذره 

که خداروشکر میگی زود فهمیدین 

ببین بابای من که گرفته بود اینقدر توده بزرگ شده بود شکمش بزرگ شده بود ولی نمی‌رفت دکتر 

تو که میگی نیم سانت بیشتر نیست یه کوچولوئه دیگه 

زود خوب میشه 

چیزای داغ میخورد؟ به نظر خودت چی رو رعایت نکرد که باعث این موضوع شده؟ 

خدا در روح من جاریه