2777
2789
عنوان

کنکوری های 1404 میشه بیاید

492 بازدید | 13 پست

سلام من وردی دوازدهم هستم رشته ام تجربی هست 

می خواستم از شنبه استارت کنکوری خوندن رو بزنم 

مشاورم گرفتم ولی واقعا ی برنامه بدرد نخور داده موندم چیکار کنم 

به نظر تون اول پایه یازدهم رو جمع‌بندی کنم بعد برم سراغ پایه دهم یا با هم جمع بندی کنم ؟؟؟ واقعا موندم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مشاورت خوب نیست همین‌اول کار سریع عوضش کن که پشیمون نشی بعدا مثل من

نه دیگه نمی خوام مشاور بگیرم تا حالا سه بار مشاور عوض کردم همشون انگار ی برنامه رو واسه همه می فرستن و شخصی سازی نیست دیگه به کل پشیمون شدم 

مشاور همینه و بدرد نخور کار خودت کن

دقیقا تا حالا سه بار مشاور عوض کردم هم حضوری هم آنلاین 

دیگه پشمون شدم از مشاور گرفتن می خوام خودم برنامه ریزی کنم ولی موندم اول چه پایه ای رو شروع کنم به خوندن

دقیقا تا حالا سه بار مشاور عوض کردم هم حضوری هم آنلاین دیگه پشمون شدم از مشاور گرفتن می خوام خودم بر ...

اول دهم رو 

کلن شیمی و زیست دهم پیش نیاز زیست و شیمی یازدهمه

ریاضی رو جامع بخون

فیزیک هر پایه مجزاست و فرقی نداره کدوم اول باشه ( جز فصل اول فیزیک دهم ک اندازه گیریه و پایه ای)

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
چه برنامه ای مگه داده؟این مشاوره سابقه بالاستخاستی یماه باهاش بگیر دوسش داشتی ادامه بده ۰۹۳۰۵۶۰۳۸۲۴

ی برنامه داده که واقعا خارج از توان من هست من با اینکه گفته بودم در روز بیشتر پنج ساعت نمی تونم بخونم اومده برای من برنامه نه ساعتها گذاشته با اینکه اول باید با ساعت کم شروع می کرد و کم کم زیادش می کردم که خسته نشم 

آزمون قلم چی خیلی خیلی جلوه هم دهم و هم یازدهم هم با همه اصلا نمی رسم بهش

اشکال نداره که ترتیب درسا منظورمه .مثلا اون فصل ۱ دهم گراشته بعد بعد فصل ۱ دوازدهم تو هم به همین ترتیب بخون چون طبق این برنامه پیش نیاز ها رعایت میشه