2821
2789
عنوان

سوال💚

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 53 پست
آره اوناهم مراقبت میکنن ؛ یعنی راضی میشن ببریم سالمندان.؟

بله کم کم اوناهم مجبورمیشن و رضایت میگیرن 

بنظرم با یکی از بزرگتر هاهم میتونین صحبت کنین راضیشون کنن 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرم درگیره اون اقاستنمیدونم دیگه چیکارش کنم

همونی که ازت دور بود؟ اونو میگی 

راستش درست یادم نیس  ببخشیدا 

ارتباطتون چطوره ؟ 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

@drarmita  

سلام عزیزم این تاپیک همیشه بازهس میتونی بپرسی

درخواست قبول کردم ولی تاحدامکان اینجابپرسید خصوصی‌م شلوغ میشه مجبورمیشم پاک کنم 

تموم کردیم🙂

عزیزمم🥺💔میخوای باهام صحبت کنی؟

خیلی سخته خیلی..کی کات کردین؟

عزیزمم🥺💔میخوای باهام صحبت کنی؟خیلی سخته خیلی..کی کات کردین؟

گفت درگیر گذشته هستم نمیتونم هندلش کنم آیندت و پای من خراب نکن🙂💔

گفتم وقتی درگیر گذشتت بودی چرا اومدی سمت من؟ گفت منظورم رو اشتباه فهمیدی من ادمی نیستم با یکی حرف بزنم و ذهنم جای دیگه باشه...

مطمعن باش بازیت ندادم و بهت حس داشتم این مدت حتی الانم نمیگم حس ندارم فقط مشغله های فکریم زیاده و تو آیندت رو پای من خراب نکن...

حال جالبی ندارم نمیدونم چرا اینطوری شد یهو🥲

فمینیست♀️عاشق نجوم و آسمون و ماه و ستاره ها ✨INFP🧚♀️

گفت درگیر گذشته هستم نمیتونم هندلش کنم آیندت و پای من خراب نکن🙂💔گفتم وقتی درگیر گذشتت بودی چرا اوم ...

چه عجیبه

به نظرمن ک یکسری مشکلاتداره و خودشو مقابل تو ضعیف دونسته مدتی فاصلهرو ترجیح داده

چه عجیبهبه نظرمن ک یکسری مشکلاتداره و خودشو مقابل تو ضعیف دونسته مدتی فاصلهرو ترجیح داده

نمیدونم

میگن دوستام اگر میخواستت بهت میگفت چشه🙂

نمیدونممیگن دوستام اگر میخواستت بهت میگفت چشه🙂

نمیدونم بنظر من حسش تقولق یوده و رابطه از یه جایی ممکن بود پسرفت داشته باشه چون پسر تکلیفش باخودش مشخص نیس و دودلی های زیاد داره  

نمیدونم بنظر من حسش تقولق یوده و رابطه از یه جایی ممکن بود پسرفت داشته باشه چون پسر تکلیفش باخودش مش ...

اصلا هم نمیگه چشه

نمیفهمم پای کسی درمیونه

مشکلش چیه

میگه مطمعن باش حس داشتم بهت و الانم دارم

بهشم گفتم حتما راحته برات گف فکر میکنی

مشغله هام زیادن نمیخوام بیشتر از این اذیت شی

اصلا هم نمیگه چشهنمیفهمم پای کسی درمیونهمشکلش چیهمیگه مطمعن باش حس داشتم بهت و الانم دارمبهشم گفتم ح ...

اره بنظرم راست گفته

ولی خب برای رابطه جدی و ازدواج بهش نگاه نکنی بهتره ، چون این پسر بلاتکلیفه

اره بنظرم راست گفتهولی خب برای رابطه جدی و ازدواج بهش نگاه نکنی بهتره ، چون این پسر بلاتکلیفه

گفتم زمان بده فکر کنم تو هم فکر کن حرف میزنیم

موندم چیکار کنم  از یه طرفم دوسش دارم از یه طرفم اذیتم باهاش  

گفتم زمان بده فکر کنم تو هم فکر کن حرف میزنیمموندم چیکار کنم از یه طرفم دوسش دارم از یه طرفم اذیتم ...

من دردتو درحال حاضر دارم میکشم 

میدونم دوسش داری 

ولی به اون اذیته فکر کن 

تا کی میشه تحملش کرد ؟:) تا زمانی ک انقد زخم بخوریم ازشون به حد بیحسی برسیم اخرش اونا ترکمون کنن؟ مگه اونا گی هستن ک قلبمون بازی بخوره 

خودت استارت شجاعتوبزن 

من دردتو درحال حاضر دارم میکشم میدونم دوسش داری ولی به اون اذیته فکر کن تا کی میشه تحملش کرد ؟:) تا ...

ولی ای کاش ادمایی که به صلاحمون نیستن تو زندگیمون نیستن جلوی راهمون سبز نمیشدن:)

2790
2823
2791
2779
2792