2821
2789
عنوان

سوال💚

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 53 پست
مرسی عزیطم ازت ممنونم ❤️

خواهش گلم

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام گلم پدرشوهرم پیر و پوشکی شده و ما ازش نگهداری میکنیم تا کی باید ازش نگهداری کنیم ؟ ونگهداری واق ...

سلام جانم براساس اطلاعات یا حس۶؟

خانه سالمندان نمیتونین ببرین؟اونجا مجهز هستش به دکتر اتاق سرگرمی های جالب خودتونم هرچن روز سرمیزنین روحیش عوض میشه باهمسن و سالاش درارتباط یاشه و دوست پیدامیکنه حتی .

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

سوالات چرت و بی ربط نپرسید

میشه منم جواب بدی لطفاااا 

حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟ کی میبینمش؟ 

کسیو دوس داره؟؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

میشه منم جواب بدی لطفاااا حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟ کی میبینمش؟ کسیو دوس داره؟؟؟

رابطه تون الان دوستیه ن؟

انرژی زنانه دورش نیس فلا 

حس میکنم صبرمیخوای ..زیاد درونش عشق نمیبینم

میشه منم جواب بدی لطفاااا حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟ کی میبینمش؟ کسیو دوس داره؟؟؟

حواست به یکی از اعضای خانواده باشه یا از طرف تو یا اون

ممکنه سنگ بندازه جلوتون

رابطه تون الان دوستیه ن؟انرژی زنانه دورش نیس فلا حس میکنم صبرمیخوای ..زیاد درونش عشق نمیبینم

ن باهم رابطه ندارم

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

حواست به یکی از اعضای خانواده باشه یا از طرف تو یا اونممکنه سنگ بندازه جلوتون

ممنونم

عرفان رل زده؟ دوسم داره هنوز؟ 

سلام جانم براساس اطلاعات یا حس۶؟خانه سالمندان نمیتونین ببرین؟اونجا مجهز هستش به دکتر اتاق سرگرمی های ...

نه عزیزم نمیتونیم چون بچه های دیگش راضی نمیشن ، میشه ببینین تا کی باید مراقبت کنیم ازش

ممنونمعرفان رل زده؟ دوسم داره هنوز؟

ازینم درحد فکره خیلی درگیرنیست 

رل فکر نمیکنم 

خواهش

سلاام ببخشید مزاحمت شدم میشه حرف بزنیم...؟

سلام قشنگم نه گل چه مزاحمتی حتما 

کمکی ازم برمیاد؟

نه عزیزم نمیتونیم چون بچه های دیگش راضی نمیشن ، میشه ببینین تا کی باید مراقبت کنیم ازش

چرامخالفن؟جای بدی نیستش.  بنظرم کم کم خودشون راضی میشن بهش 

اونا هم مراقبت دارن ازش یا فقط دست شماس کارهاشون؟

2790
2823
2791
2779
2792