2777
2789
عنوان

مادرشوهر زبون نفهممو چکار کنم

315 بازدید | 4 پست

دخترم۴سالو خورده ای هستش بردمش دکتر۱۴کیلو بود دکترش گفت خیلی کمبود وزن داره.

همیشه وزن گیری دخترم خوب بود ولی یه مدته مادرشوهرم هی بهش تنقلات میده دخترمم غذا نمیخوره خودشو با تنقلات سیر میکنه.

مثلا ساعت ۱ ظهر که سفره انداختم غذا بخوریم یهو دخترمو صدا میزنه یه بیسکوییت بهش میده با شکلات بعدشم دیگه غذا نمیخوره..

دو روز پیش شوهرم رفته به مادرش گفته بردیمش دکتر دکترش گفته دیگه نباید بهش تنقلات بدیم اما امروز دوباره بهش دوتا بیسکوییت داده.

بنظرتون من با این آدم چکار کنم دیگه حالم از این زندگیو لجبازیای مادرشوهرم بهم میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه این بار اولشون نیست، آخرشون هم نخواهد بود، متاسفانه برخی مادرهمسرهای نامحترم که خودم هم یکیشون رو دارم به هر بهانه حتی به قیمت نابودی پسر و نوه ی خودشون تلاش می کنند لجبازی و کینه توزی شون رو با عروس ادامه بدن

با خونسردی و آرامش بهش تذکر بدید و خصوصا از همسرتون بخواید جدی با ایشون برخورد کنند، بفرمایید که دارن سلامت بچه رو به خطر جدی میندازن و اگر این طور پیش بره روابط رو محدود می کنید... خیلی محکم، بدون دعوا و ناراحتی و بیشتر از طریق پسر خودشون کار رو پیش ببرید

متاسفانه مجبورم بهتون بگم که از این به بعد از این دست چالش ها زیاد خواهید داشت...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.