2777
2789
مرسی عزیز ایشالادقیقا شوهرم شدید میشه بد رفتاری هاش یه هو خفیفوالا شواهد بهم میگه نکنه که موجی هست ش ...

وااای مودی هست دیگه تقریبا مال منم همینه

ینی دیگه کلا میترسم رو حرفاش و قولاش حساب کنم

با وزش باد اینم عقیده هاش عوض میشه انگار

میترسم ازش گاها والا

شوهرم جلو چشمم فقط با حذف شیرینی ۵ کیلو لاغر کردچرا ما نتونیم؟تو خونه برنامه ورزش بزن گوشیت شرو کناگ ...

اره دارم تلاش میکنم حذفش کنم و تو خونه ورزش کنم. ولی نمیدونم چرا چند روزه خیلی تنبل شدم و همش خسته ام

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مشاور میگفت باید جواب بدین؟

بله مشاور گفت در کمال ارامش و احترام هررررکسی حتی مادر پدرتون یا مادر پدر همسرتون و هرکی 

حرفی زد که باعث ناراحتیتون شد

بهش بگین

که خودخوری نکنین

راستش من تو عمرم برای اولین بار چند روز پیش امتحان کردم 

باور کن خیلی حالم خوب شد

یکی ناراحتم کرده بود

یک هفته خودخوری کردم 

اخرش زنگ زدم گفتم فلانی میشه بگی منظورت از اون حرفت چی بود؟؟ میخام اگه سوتفاهم بوده برام برطرف شه و …

منم با کمترین حرفی حالم شدید خراب میشه و روزمو جهنم میکنمو این خیلی بده

چقدر منی وای

بعضی وقتا از خودم بدم میاد میگم چقدر ی ادم می‌تونه بدبخت باشه برای همچنین چیزی ناراحت شه

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

اکسم دوسم داره یا ن قرار بود چی بهم بگه ک پشیمون شو..

حس میکنم اکس دیگه ارزش اینکع بدونی حسش چیه نداره

رو اعتماد ب نفست کار کن

مطمئن باش دلش مثل چی تنگت شده نمیتونه بگه

توام خودتو بگیر براش

چقدر منی وایبعضی وقتا از خودم بدم میاد میگم چقدر ی ادم می‌تونه بدبخت باشه برای همچنین چیزی ناراحت شه

وای منم منم

ینی با نگاه کسی هم ممکنه به هم بریزم 

حرف جای خود داره دیگه

اینقدر غبطه میخورم به حال آدمای بیخیال

اره ولی بی توجهی میکنه جوابمو نمیده

مردا کلا خوششون میاد بی توجهی کنن زن متوجه شه هی بپرسه

حواست باش همش نپرسی

به پر و پاش نپیچی خودش میفهمه

خیلی بپرسی و گیر بدی 

بیشتر تو نقش بی توجهی فرو میره

سال ها تجربه دارم ک میگما

بله مشاور گفت در کمال ارامش و احترام هررررکسی حتی مادر پدرتون یا مادر پدر همسرتون و هرکی حرفی زد که ...

چه جالب منم خیلی ازین موارد داشتم یکیش همین دیروز یعنی داغون شدم خیییییلی لطف کردی ک اینو گفتی خدا خیرت بده

اره دارم تلاش میکنم حذفش کنم و تو خونه ورزش کنم. ولی نمیدونم چرا چند روزه خیلی تنبل شدم و همش خسته ا ...

از گرما هم هست کسل بودن

و کمبود ویتامین

من مثلا ازمایش دادم نگو خونم یکم غلیظع باعث سر دردو بیحالی میشد

قرص خوردم یع مدت حل شد

کم خونی و کمبود هرنوع ویتامینی هم باعث کسلی میشع