2777
2789
پدرم مریضهشوهرم ادا میده و اذیت میکنهکم اوردم دیگه 😭

خدا خودش شفا بده

همسایمون یه مریضی خیلی شدید داشت

امسال شفاش داده خدا

شوهرم ک 

تقریبا ۹۰درصدشون ادا اصول دارن

مال همه همینه شدید و خفیف داره

پنیک دارم اومدم هیئتبیقرارم و سردرگم میترسم حمله بگیرم شارژ گوشیمم کمهداروهامم خوردم

نمیگیری ب امید خدا

اومدی عزاداری حسینش عباسش 

خدا به قلبت ارامش میده

میگم چه محیطی باعث میشه حمله بگیری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ک حل میشهامشب دعا میکنمتصمیم گرفتم هرکی دغدغغه شو گفتتوسهم کوچیک خودمبراش آرامش بخوام تا خود ...

عزیزممممم فدای این دل مهربون

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
راستش بدش میاد از کلمه دوست پسر می‌گفت ما نامزدیم فقط رسمی نیست خانواده ها هم در جریان بودن تقریبا م ...

حالا نکته مثبت اینه خانواده ها درجریانن

فاصله سنی تون هم خوبه

اما یه نکته هست این که اون الان احساسی نیست 

چون سنش تقریبا هم سن خودمه میگم

اون بیشتر عاقلانه تصمیم میگیره

نمیدونم مشکلتون چیه

اما مطمئن باش اونم دل تنگ میشه اما خب مثل تو یا کلا مثل یه دختر ابرازشو بلد نیست

اینکه درسامو خوب نخوندم نمراتم‌افتضاح میشه

اینکه کاش زود تصمیم به ازدواج نمیگرفتم

اینکه مامانم باعث شد تا بدترین حس هارو تجربه کنم زندگیم رو خراب کرد جوری که هیچوقت دیگه درست بشو نیست

گریه دارم بسیار غمگینم

خدا خودش شفا بدههمسایمون یه مریضی خیلی شدید داشتامسال شفاش داده خداشوهرم ک تقریبا ۹۰درصدشون ادا اصول ...

مرسی عزیز ایشالا

دقیقا شوهرم شدید میشه بد رفتاری هاش یه هو خفیف

والا شواهد بهم میگه نکنه که موجی هست شوهرم

اینکه بازم چاق شدم اونم سه کیلو

و به شدت احساس خستگی میکنم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

اینکه بازم چاق شدم اونم سه کیلوو به شدت احساس خستگی میکنم

شوهرم جلو چشمم فقط با حذف شیرینی ۵ کیلو لاغر کرد

چرا ما نتونیم؟

تو خونه برنامه ورزش بزن گوشیت شرو کن

اگه نمیتونی باشگاه بری