2777
2789
مردا کلا خوششون میاد بی توجهی کنن زن متوجه شه هی بپرسهحواست باش همش نپرسیبه پر و پاش نپیچی خودش میفه ...

پاره پورش کردم میفهمه باید برا عمش تو این نقش فرو بره نه من😌😂❤️

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم
وای منم منمینی با نگاه کسی هم ممکنه به هم بریزم حرف جای خود داره دیگهاینقدر غبطه میخورم به حال آدمای ...

بخدا زندگی رو اونا میکنن انقدر که شادن.... بعد من هنش استرس اینم دارم وای فلانی ازم ناراحت نشه وای فلان حرف بهش بر نخوره و ..... 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از گرما هم هست کسل بودنو کمبود ویتامینمن مثلا ازمایش دادم نگو خونم یکم غلیظع باعث سر دردو بیحالی میش ...

نمیدونم والا

حالم از خودم بهم میخوره. ساعت 1بیدار میشم تا شب خسته ام و همش درازکش

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بله مشاور گفت در کمال ارامش و احترام هررررکسی حتی مادر پدرتون یا مادر پدر همسرتون و هرکی حرفی زد که ...

البته میدونی این روش برا کسایی ک مثلا آروم و با شوخی میگن خوبه بعضیا واقعا وقیح هستن انقدر با دریدگی میپرن بهت ک آروم باهاشون حرف زدن فقط باعث میشه احساس ضعف کنی خصوصا اینایی ک عمدا میگن

نمیدونم والاحالم از خودم بهم میخوره. ساعت 1بیدار میشم تا شب خسته ام و همش درازکش

خودتو سرزنش نکن 

بدنه دیگه

دستگاه نیستیم ک

گاها هم اینجوری کسل میشیم 

حق داری

فقط ازمایش برو مطمئن باش بهتره برات

الان زار زار گریه کردم ...

یه کلیپ دیدم از کودک کار ...

خدایا به بزرگیت قسم میدم بهشون کمک کنی🥺🥺🥺

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مردا کلا خوششون میاد بی توجهی کنن زن متوجه شه هی بپرسهحواست باش همش نپرسیبه پر و پاش نپیچی خودش میفه ...

اتفاقا در حال حاضر این مشکلم دارم 🥲 واقعا این چند وقته همه تاپیکا اینه طرفم سرد شده 

یه چیز همه گیره انگار.  ولی سخته آدم نپرسه چرا یهو از اون آدم که توجه میکرد شدی این آدم یخ

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

مادرم . 

درس .

عشقم .

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

البته میدونی این روش برا کسایی ک مثلا آروم و با شوخی میگن خوبه بعضیا واقعا وقیح هستن انقدر با دریدگی ...

به نظرم اینارو باید حذف کرد و در امان بود

والا یا باید مثل خودشون سلیطه بود یکی بگه دوتا بشنوه

یا اگه همچنین روحیه ای نداری

نمیشه آزارت بدن ک

کم کم باید فاصله بگیری 

و بزاری تو دنیای احمق بودن خودشون باقی بمونن

پس تو نمیتونی اونارو اصلاح کنی

باید طرف خواهر برادرشو ب راحتی میزاره کنار

دیگه دیگران ک جای خود دارن

رفتم دندونپزشکی گفت هشت بده پرش کنم با عصب کشی ازکجا بیارم

ب شخصه معتقدم طلا اگه داری یواشکی بفروش خرج دندونت کن

ینی دندون واجب تر از همه چیزه

یا بعضی دکترا با انصافن قسطی درس میکنن کم کم میدی

ببینین هست تو شهرتون

اتفاقا در حال حاضر این مشکلم دارم 🥲 واقعا این چند وقته همه تاپیکا اینه طرفم سرد شده یه چیز همه گیره ...

اره کلا سخته میدونم 

اما توام یکم فاصله بگیر مطمئن باش برمیگرده طرفت

به نوعی نزار فکر کنه 

اون هرچی ام بی توجهی کنه تو نه تنها توجهت کم نمیشه

تازه بیشترم جذبش میشی

این حسو ب هیچ مردی نده