2777
2789
عنوان

مرغ مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6901 بازدید | 21 پست
ممنون از همه.پس تو اون دستورایی که اول مرغو سرخ میکنن دیگه کفشو نمیگیرن.

یه جایی خوندم تو آبش هویج بندازین هورمونا جذب هویج میشه دیگه راستو دروغشو نمیدونم

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونابه هاش که درمیاد وااای فکر کن بدون جوشوندن درست کنی اون خونا قاطی آب خورشت مرغ میشه 😷

اگه یه روز قبل به مرغ نمک زیاد بزنید و توی سبد بزارین بزاریدش روی یه ظرف گود همه اون خونابه ها درمیاد بعد هم یه دور بشوریدش دیگه خیلی بوش کم میشه با سرخ کردن هم اصلا کف نمیکنه و اون چیزهایی که روی آب میاد دیگه وجود نداره 

اول سرخ کنی ظاهرش مجلسی تر میشه چون مرع دیگه از هم باز نمیشه و خیلی نرم نمیشه.مزشم من اول سرخ بشه بیشتر دوستدارم

دختر باس خوشگل باشه و آشپزیشم خوب باشه وگرنه اخلاقش با لواشکم درست میشه  

من اول مرغ رو میجوشونم تا خونابه هاش بره بعد میشورمش و میزارم خشک بشه.

بعد نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران رو قاطی میکنم.و میمالم به هر دو طرف مرغ 

بعد خووووووووووب سرخشون میکنم و مبزارم کنار.

ماهی تابه گود برمیدارم یه پیاز درشت رو خورد میکنم و با زردچوبه تفت میدم قشنگ که سبک شد رب میریزم و سرخ میکنم اساسی تا رنگ پس بده ته لیوان آل جوش مبریزم که رب گلوله نشه بعد یکم پودر هل و پودر میخک و پودر دارچین میریزم و همش مبزنم.چندتام فلفل دلمه ریز شده و هویج حلقه ای میندازم توش که قل بخورن یه حبه سیرم درسته میندازم تو مواد یکی دو دیقه بجوشه و مزه ها تو خورد هم بره.

بعدش مرغارو میربزم تو مواد و زیرو رو میکنم که رنگش بره تو جون مرغا.

بعد مرغارو رو هم میچینم دور ماهی تابه گود.وسطش خالی میشه و مواد جمع میشه اونجا روش یه لیوان آب جوش میریزم و آروم هم میزنم.

از پیاز و فلفل دلمه ها برمیدارم و میزارم رو مرغا.بعد درشو میزارم زیرشو کمممم میکنم میزارم 50دقیقه بپزه 

اینجوره قشنگ یه دست و در یه حد پخته میشن.

مزه اش هم که نگم.....معرکهههههه😍😍😍

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑