2777
2789
عنوان

مرغ مجلسی

6901 بازدید | 21 پست

خیلی جاها دیدم تو نت که دستور مرغ مجلسیشون اینجوریه که اول سرخ میکنن بعدش میپزن.اینجوری یه چیزایی هست که مرغو میپزیم میاد روش و برمیداریم اونا میرن تو آب مرغ که.اوناروچیکار میکنن؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

من اینجوری میپزم

مرغو با زردچوبه و دارچین و هویج میپزم ولی نه انقدر ک له باشه

بعد تو ی قابلمه دیگه میذارم و فلفل دلمه میریزم روش و آب و رب هم میزنم آخرای پخت هم زعفرون اصلا سرخ نمیکنم

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مرغو اول با پیاز سرخ میکنم  و فلفل و زردچوبه و زرنجبیل میزنم  وقتی یکم از حالت خامی در اومد رب و یه قاشق مربخوری رب انار و زعفرون و الو مییریزم داخلش و میزارم بپزه بعد اخرسر هم دوبارع بعد پخت یه کم مرغو سرخ میکنم 

دلم برای بچگیام خیلی تنگ شده 

دستور مجلسیشو میخوام.اگه فقط پخته باشه میگن رژیمیه! نمیخورن! من اول میپزم بعد اون چیزارو اسمشونو نمیدونم که میاد رو اب میریزم دور بعد که پخت سرخ میکنم و میذارمش تو سس.ولی تونت دیدم اکثر دستورا اینطوریه که سرخ میکنن بعد میپزن.میخوام بدونم اون چیزارو چه جوری برمیدارن که تو خورش نباشه

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

من کلا خیلی کار خودم رو راحت میکنم

از روز قبل حسابی به مرغم نمک میزنم با یه کم پیاز روش خورد میکنم روزی که خداستم بپزم یه کم میشورمش این جوری بوی بدش با اون نمک و پیاز شسته میشه و به مدت سه ساعت و نیم با پوست میزارم تو فر ۲۰۰ درجه عالی میشه

البته بال و گردنش رو هم با آب و رب میزارم بپزه اون هم یه عنوان سس 

شماها مرغو اول نمیجوشونین آبشو بریزین دور تا خونابه ها و هورموناش دربیاد؟

چرا من میجوشونم البته یه بار بدون اب پز کردن سرخ کردم با کره! خیلی خوشمزه شد ولی همیشه میجوشونم بعد سرخ میکنم

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

منم همینو میگم

من اینکارو میکنم

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

آره منم همین کارو میکنم بدم میاد از اون کف روش

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

کلا مرغ وقتی توی آب پخته میشه مخصوصا آب زیاد یه بوی بدی میگیره ولی مرغ تو فر یا مرغ جوجه کبابی دیگه اون بو رو نمیده اگه فر نداری میتونی از فر نمکی هم استفاده کنی 

تو نت بزن برات میاره اون هم خوب

ممنون از همه.پس تو اون دستورایی که اول مرغو سرخ میکنن دیگه کفشو نمیگیرن.