yyaghott مدیر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 831 عنوان قدبلند😶🌫️ | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست خواستگارم بلندی قد براش خیلی مهمه البته خودشونو هنوز ندیدم و ایشونم منو ندیده هنوز مادرشون میگن بهشون گفتم اخلاقیات مهمتره ایشونم موافقت کردن حالا میخام ببینم کسی بوده که اول کار شوهرش اینجوری باشه بعد از قد کوتاه خوشش بیاد یا 1403/04/20 | 14:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yyaghott مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 831 سلام گلم من باشم قطعا ردش میکنم حتی اگه بیاد و منو بپسندهچون از الان حواسش به این چیزا هست دیگه فک ک ... منم دوست دارم طرفم مو داشته باشه و این جزء فانتزیامه ولی خب شده از کم موهاهم خوشم بیاداگه نپسنده که هیچ ولی شاید پسند کرد فعلا ک جلسه اول بود تفاوت قدمون اونفدر تو چشم نزد و همه چیز خوب پیش رفت برامون دعا کنین🙏
eshgh70s عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 5081 اونی هم که اینو نمیگه مطمعن باش حواسش به همین چیزا هست مرد باید تعهد داشته باشه همین دوست داری قبولش کن ولی اونی که رو زبون میاره که من فلان شکل میخام قطعا خیلی براش اهمیت داشته.ولی ممکنه یه لحظه نظرش عوض بشه و بعدا پشیمون شهنمیدونم این نظر منه شما هرجور صلاحته همون کارو کن
eshgh70s عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 5081 منم دوست دارم طرفم مو داشته باشه و این جزء فانتزیامه ولی خب شده از کم موهاهم خوشم بیاداگه نپسنده که ... انشاالله هرچی صلاحته رقم میخوره عزیزم
eshgh70s عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 5081 منم دوست دارم طرفم مو داشته باشه و این جزء فانتزیامه ولی خب شده از کم موهاهم خوشم بیاداگه نپسنده که ... آدم میتونه مو بکاره ولی نمیتونه قدشو بلند کنه عزیزم