2777
2789

سلام عزیزم

بستگی به آزمایش ها و تشخیص پزشک داره.

من ب مدت دو هفته یک روز درمیون خوردم، الان دکترم گفت هر روز غیر از جمعه ها بخورم.

اما دوره‌ی خودش ۶ ماهه‌ست که میگم باید دکتر بگه چقدر بخوری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزمبستگی به آزمایش ها و تشخیص پزشک داره.من ب مدت دو هفته یک روز درمیون خوردم، الان دکترم گفت ...

ازمایش چربیم بالاس ک دکتر گفت رعایت کن و قرصو ادامه بده تا الان ۱۰۰ تا دونه ازش خوردم روزی یکی

ازمایش چربیم بالاس ک دکتر گفت رعایت کن و قرصو ادامه بده تا الان ۱۰۰ تا دونه ازش خوردم روزی یکی

دکتر من برای یک ماه بعد برام آزمایش نوشته. شما دکترتون چیزی نگفت که آزمایش بدید؟ چندتا بسته نوشته؟ شاید باید تا آخر بسته رو مصرف کنید بعد برید ببینید آزمایش مینویسه یا تجویز جدید داره

دکتر من برای یک ماه بعد برام آزمایش نوشته. شما دکترتون چیزی نگفت که آزمایش بدید؟ چندتا بسته نوشته؟ ش ...

دکترم لج کرد باهام سر اینکه گفتم میخوام داروهای دیگه ای بخورم تداخل داره اگ میشه چن مدت نخورم دیگ محلم نزاشت

خدش ۳ بسته نوشت گفت باز بیا بعش گفتم ازمایش بنویس ننوشت 

۳ ماه خوردم خودم ۳ بسته دیگه گرفتم

دکترم لج کرد باهام سر اینکه گفتم میخوام داروهای دیگه ای بخورم تداخل داره اگ میشه چن مدت نخورم دیگ مح ...

وا چه دکتریه. لج کردن داره مگه .

خطرناکه به نظرم سر خود مصرف نکنید. عوارض زیاد داره. قرصاتون که تموم شد برید بگید چکار باید بکنم شاید اینجوری از سر شیطون بیاد پایین🤦🏻‍♀️