2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج با برنج فرق میکنه عزیزم...اسم برنجت چیه؟ شاید زیاد میریزی عزیزم...احتمالا برنجت یک لیوان بسشه...نهایتا یک لیوان و ربع

شنیدمت ک نظر میکنی ب حال ضعیفان...تبم گرفت و دلم خوش ب انتظار عیادت..اللهم عجل لولیک الفرج
چقدر طول ميكشه اماده شه ؟  كه هم ته ديگ شه هم خيس نباشه

چهل و پنج دقیقه بسه...باز باید سر بزنی

شنیدمت ک نظر میکنی ب حال ضعیفان...تبم گرفت و دلم خوش ب انتظار عیادت..اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم برای چهار پیمانه برنج.

دو قاشق غذا خوری روغن

نصف قاشق غذاذخوری نمک

از سطح برنج یک بند انگشت آب بریز.من این رو از یه آقایی که آشپز بود یاد گرفتم برنجم دون میشد مثل آبکش.حرفه ای درست میکنم.صبر کن فیلمش رو بگردم برات میذارم

بیــــــزارم از هر دردیــــــ که درمانــــش گـــــذر زمـــــــــان است...زمــــــــانی که دق مـــــــیدهد تــــــا بگـــــــــذرد....!

همون یک و نیم رو بریز. موقع دم گذاشتن کمی روغن و یه لیوان آب اضافه کن درش رو بزار شعله رو اول ۵ دقیقه متوسط کن بعد خیلی کم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من چشمی میریزم همش انداره میشه ،ولی مامانم یه بند انگشت آب بالای برنج تو اینترنت هم خوندم هر یه پیمونه دو پیمونه آب،اما برنجتو یه یاعت قبل روشن کردن خیس بده با همون مقدار آب و نمکشم بزن .موقع پختن هم آبشو دیگه زیاد نکن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

اصلا نمیشه گفت من دوپیمانه نیریزم تو هم دوپیمانه بریز. بستگی به تازه و کهنه بودن برنجت داره به جنس و نوعش. برنج شمال باشه یا برنج جنوب و شیراز.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

منم برنجم ۴۰تا۴۵دقیقه آمادست با ته دیگ،اگه میخوای ته دیگت خوش مزه و روغنی بشه از دور قابلمت یکم روغن بریز 

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بستگی داره برنجت کهنه باشه یا تازه

که میزان اب فرق میکنه

اگر تازه باشه اب کمتری میخواد

معمولا دو ساعت قبل از پخت بشور وبه اندازه نمک بزن و بعدیک بند انگشت اب روی برنج باشه ودو ق روغن

هیچ وقت نذار دلتنگی بجات تصمیم بگیره...