2777
2789

من سال۸۹ازدواج کردم از وقت ازدواج حرف جهیزیه شد گفت یخچال ساید بخر فلان مارک بخر و...

بابای منم فوت شده مامانم با حقوق بازنشستگی بابام گفت من برای وسائل بزرگت یه مبلغی در نظر دارم میدم به اون اگه میخاد خودش پول بذاره روش هرچی میخاد بخره۳میلیون دادیم بهش بعد وام ازدواج منم بدون اجازه ورداشت فک کنم۳تومن بود

رفت وسائل خرید یخچال ساید و تلویزیون و سرویس خواب  الان ک حساب کتاب میکنم با اون پول اون زمان خودمونم میتونستیم اون وسایل و بخریم

بعدم من رفتم بقیه وسایل رو خریدم همه چیزم خریدم

الان میشینن پا میشن بهم میگن تو جهاز نیاوزدی

انقددددر اعصابم بخاطر سادگی خودمو خانوادم خرابه

فقط وسایل آشپزخونم۲میلیون شد 

اونارو فقط از یه فروشگاه خریدم

خیلی وسائلمو ک اون نداشت از جاهای دیگه خریدم راحت۲میلیونم از جاهای دیگه خرید کردم

الان وقتی بهم میگن جهاز نیاوردی دیوونه میشم

فاکتور ندارید ازون موقع؟

تو فاکتور میزنه خریدار کیه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار بگن مهم نباشه برات من شوهرم هیچیییییی نخرید حتی ی دونه بشقاب خودش گفت ی قالی من میخرم توی فروشگاه نذاشت مامانم بخره الان خونم دو تا قالی میخوره ولی فقط یکی انداختم چون شوهرم نخرید بعد مادرشوهرم هنوووووز داره میگه همه جهازت رو پسر من خریده 🤣

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

در اینکه اونموقع اشتباه کردید پول دادید به شوهرت شکی نیست ! 

حداقل از اینجا ب بعد اشتباه نکن کوتاه نیا قرار نیست هر حرفی رو بشنوی 

علاوه بر اون جهاز با مرده!! هر چیم بردی لطف کردی باید تشکرم کنن

خوب هر چی خریده باید به اسم شما میخریده 

فاکتور اون فروشگاه هم دارید سیاهه اون جهیزیه هم دارید احتمالا دیگه 

بعد حرف زیاده شما بگو مگه پول نداده بودیم اون سال جنسا همین قیمت بوده دیگه فک کنم اقلا سیزده سال پیش رو میگی 

کلا چقدر هزینه ات شد ؟

انایی ک یجا خریدیم۵میلیون سال ۸۹

ولی برای بقیه ک از جاهای مختلف خریدیم  دقیق نمیدونم ولی اونم ۲تومن تقریبا میشد۷میلیون سال ۸۹کم پولیه؟شما بگین

منم 88ازدواج کردم مامانم 3تومن پول داد وام ازدواحامونم گذاشتیم روش شوهرمم فکر کنم دو تومنی گذاشت همه چیزو به سلیقه ی خودمون خریدیم. البته از اون موقع تا حالا دو بار کل وسایلو عوض کردم اونم با پول خودم. چه اهمیتی داره بقیه چی میگن

انایی ک یجا خریدیم۵میلیون سال ۸۹ولی برای بقیه ک از جاهای مختلف خریدیم دقیق نمیدونم ولی اونم ۲تومن ت ...

نمی‌دونم من سال ۹۲ خریدم ۴۲ تومن شد خیلیم انچنانی نبود احتمالا شوهرتم روش پول گذاشته که اینجوری میگن چون یادمه وام ازدواج هم کنار بود اون موقع

اهمیت نده سال ۸۹ ۱۴ سال گذشته الان وسایل هاتون رو عوض کنید نو بخرید کم کم

ولا عوضم کردیم بعضیاش خراب شدن ولی الانم نه به خودم به همه میگن جهاز نیاورده بخدا تا مرز سکتع میرم

بذار بگن مهم نباشه برات من شوهرم هیچیییییی نخرید حتی ی دونه بشقاب خودش گفت ی قالی من میخرم توی فروشگ ...

اخه خیلی به خانوادم توهین میکنن یه جوی تو تیروطایفشون ایجاد کردن ک همه خاواده منو گدا میدونن😭😭😭