2777
2789
عنوان

کیا برای خرید جهاز پول به داماد دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 90 پست
چقدر ادمای نفهمی بزن ب در بیخیالی بگو نیوردم ک نیوردم هم دختر بدیم هم جهاز بدیم برو تو مخشون بگو ما ...

نفهم واسه۱ساعتشونه.اینجا اکثرا رسمه وسائل بزرگ رو پسر میگیره ولی مامانم گفت من هیچی نمیخام درحد توانم خودم میخرم

ولا عوضم کردیم بعضیاش خراب شدن ولی الانم نه به خودم به همه میگن جهاز نیاورده بخدا تا مرز سکتع میرم

توهم بخند بگو اره نیوردم با صدای بلند بخند بازم بزار یکبار برای همیشه بدونن حرفاشون مهم نیست دیگه نمیگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم من سال ۹۲ خریدم ۴۲ تومن شد خیلیم انچنانی نبود احتمالا شوهرتم روش پول گذاشته که اینجوری میگن ...

منم سال ۸۹ ازدواج کردم فرشام دستباف بود همه وسایلم خارجی و مارک بود کلا ۱۷ میلیون شده بود

خداروشکر ما بختیاری ها کولر یخچال تی وی فرش و پرده و موکت لباسشویی گاز سرویس چوب مرد میخره چهارتا تش ...

اینجام تو اکثر خانواده ها اینجوریه نه همه ولی اکثرا چند تا چیز داماد میخره خاک تو سر شوهر بیغیرت من 

خیلی نادون بودم گفتم شوهرمه بهش اعتماد کردم ولی اشتباهه ادم اوائل خام میشه فکر میکنه حوریه ک از بهش اومده

خوبه شوهرت شخصیت داره نمیگه جهاز نیاوردی

خوب عزیزم چه فرقی میکنه تازه مامانم احترام گذاشت پول داد که هر چی خودمون دوست داریم بخریم میتونست بره بنجولای بازارو بخره! بعدم گفتم من دو بار دیگه وسایل خونه رو خودم عوض کردم 15سال گذشته هاااا یعنی شما بعد این همه مدت هنوز در مورد ش بحث میکنید؟؟؟ 

خوب دیگه تهش بزن سیم آخر بگو همین ها رو که خریدی با این وسایل که به چشمتون نمیاد جمع میکنم پس می‌فرس ...

بهم میگف لباسشویی نخر یه مدت از مال مادرم استفاده کنیم ک بعدا مثلا مارک خاص بخره منم مامانم تو اون فروشگاه لباسشویی داشت خرید آوردیم خونه مارکش اوفنبرگ بود دیدم داره به خواهرش نگاه میکنه سرشو تکون میده یعنی مارک خوب نخریده الان میگم فرض کن من نخریدم یه لباسشویی ۹کیلویی برام بخر نمیخره گدااا

خوب عزیزم چه فرقی میکنه تازه مامانم احترام گذاشت پول داد که هر چی خودمون دوست داریم بخریم میتونست بر ...

اگه به شما میگفت جهاز نیاوردی بحث نمیکردی نمیگفتین مادرم ۳تومن داده ؟

اینجام تو اکثر خانواده ها اینجوریه نه همه ولی اکثرا چند تا چیز داماد میخره خاک تو سر شوهر بیغیرت من ...

اره اشتباه کردی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خودش به درک مهم نیس چی میگه بقیه رو چیکار کنم تو تیروطایفش آبرو برام نذاشتن😔😔😔

همونا از شوهرت ب درک تر 

دختر دایی من کلی جهاز برد چقد طلا از خونه باباش برد فقط ساعت نخریدن باورت میشه فقط ساعت ک اونم یادشون رفت ..سالهاست شوهرش میگه ساعت نیاوردید جهازت ناقصه اینم حرص میخورد بهش گفتم ایندفعه بهش بگو بابام اگ میدونست انقد خودت و خانوادت بی عرضه هستید ک عرضه ی ساعت گرفتن ندارید فراموش نمی‌کرد بخره 

نفهم واسه۱ساعتشونه.اینجا اکثرا رسمه وسائل بزرگ رو پسر میگیره ولی مامانم گفت من هیچی نمیخام درحد توان ...

برات مهم نباشه 

همسرتم‌مقصره یبار باید برا همیشه این بحث رو تموم کنه تو روی خانوادش بگه اگر اورد یا نیاورد ما داریم زندگی میکنیم از جیب شما ک نرفته پس دخالت نکنید 

چرا میگفتم واقعا مگه چه فرقی میکنه پول یا وسیله؟ یعنی شوهرتون اینو متوجه نمیشه؟

بشید عزیزم شارزم تموم شد متوجه میشه خوبم میشه بجز پول یه وانت فقط وسائل آشپزخونه بردم بخدا روتختی پتو سرویس ارکوپال اصلسرویس قاشق و خیلی چیز دیگم تو اون فروشگاه نداشتن از جاهای دیگه خریدم بردم ولی خودشو زده به بیشرفی میگه یعنی انقدر ناچیز بوده ک میگه نیاوردی

انایی ک یجا خریدیم۵میلیون سال ۸۹ولی برای بقیه ک از جاهای مختلف خریدیم دقیق نمیدونم ولی اونم ۲تومن ت ...

اصلااا

منم سال ۸۷ و ۸۸ جهیزیه خریدم

اونزمان تورم انقدر نبود

قشنگ‌یادمه جهیزیه کامل میشد ۵تومن

البته یخچال فریزر نه ساید ولی همه چیز کامل 

چه اشتباهی کردید ول زیادتر دادید و با منت

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃