2777
2789
عنوان

مامان من

111 بازدید | 5 پست

از زمانی که من یادم میاد که شش ساله بودم مریضه تا همین الان

اون زمان ۲۶ سالش بود 

من دیگه خسته شدم رد دادم 

ما سه تا خواهریم که هر کدوم مون یه مشکلی داریم یکی در گیر جدایی یکی ناباروری و تازه پیش پدر و مادرمون هم نیستیم. با همه مشکلاتی که داریم میبریمش دکتر. ولی بازم مریضه حتی اگر شب نتونه بخوابه یا نیش پشه اذیتش کنه باید بگه و اعصاب ما رو بریزه بهم 

کسی راه حلی داره بهم بده من دیگه بریدم 😭😭😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره باید ببرمش

مادربزرگ منم همینه.از اول تا بهش میگفتن بالا چشمت ابروعه خودشو میزدم به سردرد و .... . مدام میگفت اینجام درد میکنه اونجام درد میکنه. احساس تنهایی میکرد زنگ میزد منو ببرین دکتر‌. واقعا هم گاهی مریض بودا ولی خب اغراق میکرد که توجه بگیره‌ 

مادربزرگ منم همینه.از اول تا بهش میگفتن بالا چشمت ابروعه خودشو میزدم به سردرد و .... . مدام میگفت ای ...

مشکل منم همون مادربزرگمه تازه فوت شده اما مداوم میگفت مریضم و خدا میدونه چقدر مادر من و اذیت کرد حالا مامانم همون شیوه رو برای ما در پیش گرفته.