2777
2789
عنوان

شوهرم دستپختمو دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 39 پست

یا مثلا من خودم میخوام آشپزی کنم، میرم چنتا رسپی رو میبینم که کامل فوت و فنش دستم بیاد خیلی تاثیر داره معمولا همه آشپزیمو میپسندن، تو هم چنتا رسپی ببین، چن بار با رسپی های مختلفی که بنظرت خوبه درست کن خیلی خوب میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه وقتایی غذا درست نکن، گشنگی بکشهسنگم میخوره. کاش ادما شعور اینو پیدا کنن، که درسته طعم مهمه، اما ز ...

افرین دقیقا همینه منم شوهرم همش ازدستپختم ایراد میگیره منم یه مدت قهربودم دست ب سیاه سفید نمیزدم هی میگفت پاشو غذا بپز من گشنمه

مامانم دیروز میگفت فسنجون نمک نمیخواد مگه غذای بدون نمکم داریم؟!

آره عزیزم چون نمکو اگه توی خورشتی که زیاد قراره قل بخوره بریزی خیلی شور و تلخ میشه چه بسا که فسنجون خودش رب انار داره هم هم ترشه م هم شور، و یه عده که ملس ک شیرین میخورن 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

عزیزم من 15 سال ازدواج کردم به قول خودش هم از همه بیشتر دستپخت منو دوس داره ولی انقد ایراد میاره که خدا میدونه منو ک ی روزایی واقعا حوصله ندارم با سراشپز رستوران مقایسه میکنه  ایراد میاره پیرم کرده. از مرد شکم پرست بیزارم   بخدا بابام هرچی جلوش بزاری میخوره ن میگه خپبه ن بد. همش میگم خوشبحال مامانم هر روز دغدغه غذا نداره.    

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

افرین دقیقا همینه منم شوهرم همش ازدستپختم ایراد میگیره منم یه مدت قهربودم دست ب سیاه سفید نمیزدم هی ...

افرین عزیزم، من یه زندایی دارم

داییم از سرکار میاد

خستهههه، بهش ساق طلایی میده😂🤦🏻‍♀️

لیاقت بعضی مردا، از این زنهاس

من خودم مجردم

اما انچنان با سیاست رفتار میکنم

خانوادم از بیرونم غذا بگیرن بخورن، از من تشکر میکنن

خانما نباید مظلوم باشن

اسی به شوهرش باید بفهمونه

دستپخت ادما با هم فرق داره و مقایسه ش با خواهر شوهر غلطه. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱