2777
2789
عنوان

سر وام ازدواج مشکل داریم😭

2353 بازدید | 31 پست

ما یک ماهه عقد کردیم میخایم وام ازدواج بگیریم. همسرم ایران زندگی نمیکنه و میخاد با وام ازدواج ی مقدار بزاره روش ی خونه تو ایران بخره. و خانواده منم سهم وام ازدواج منو میخان چون میگن قبل رفتنت کلی خرج داری و برام جشن عقد گرفتن و خیلی هزینه کردن الان میخان وام ازدواج سهم منو بگیرن. اصلا سهم من ۳۰۰ تومنه. الان من این وسط گیر کردم هم همسرم سهم منو میخاد هم خانوادم و بحث و دعوای شدید داریم. خانوادم میگن وام ازدواج مال خانواده دختره. بهم بگین چیکار کنم ک همین اول زندگی زناشویی دارم بینهایت اذیت میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضع ماای خانواده ات یا همسرت چطوره؟؟ قرار برید خارج زندگی کنید؟؟ طبق قانون وام ازدواج هرکس مال خودش ولی میتونن لطف کنن و ببخشن به داماد چون قسط داره اونم 10ساله؟؟ خانواده ات باید تا 10سال قسط بدن آیا میتونن؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خانواده تو قانع کن به شوهرت بگو خرد خرد بهشون بده بعدا بگو شما حق دارین ولی ما اگه الان خونه نخریم بعدا خریدنش سختتره 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

این بحثا گذراست 

همسر منم میخواست همه کاراشو کرد آخرش بابام برداشت 😐

از اول بهش نگفت نمیدم 

کاریت نباشه خودشون حل میکنن چون تپ میمونی وسط بعدا بگو خودتون حل کنین

اگه خدا بخواد میشه 

حق با پدر و مادرته به نظرم 

ولی اگه همسرت دنگ خونه به اسمت میزنه به نسبت پولت اشکال نداره ولی اگه قراره همین طوری پولو بگیره نه اصلا بهش نده ،مردی که از اول زندگی عادت به گرفتن پول از زنش کنه خیلی بده ،اصلا لزومی نداره تو رو مجبور کنه یا باهات دعوا کنه که پولو بهش بدی اگه شوهرت سر این قضیه اذیت میکنه ادم درستی نیست

یواشکی بگیر بده به خانوادت

موضوع اینه ک خانواده همسرم هم پیگیر واممون هستن. و همسرم ۲ مرداد میره از ایران و چند ماه نیست و امیدوارم فقط ک این چند ماهی ک نیست وامو بدن

حق با پدر و مادرته به نظرم ولی اگه همسرت دنگ خونه به اسمت میزنه به نسبت پولت اشکال نداره ولی اگه قرا ...

نه ولی فریک زده رو این موضوع ک باید خونه بخریم و نصف خونه رو ب نامت میکنم حتی با اینکه ۳۰۰ تومن هست هزینه وامم.  ولی هنوز عروسی مونده با این ۳۰۰ تومن خانوادم میتونن طلا و ساعت و .. رو برای عروسی براش بگیرن

این بحثا گذراست همسر منم میخواست همه کاراشو کرد آخرش بابام برداشت 😐از اول بهش نگفت نمیدم کاریت نباش ...

اره منم میگم خودتون حلش کنید. ولی از ی طرف مامانم هرچی روزه داره اعصاب خوردی میکنه و میگه بهم از ی طرف همسرم

منم نامزدیم سر این مسئله که پسر کلید کرده بود که الا بالله وام ازدواجتو بده به من بهم خورد.....به نظرم حق با خانواده ات هست یا حداقل دست خودت باشه..ایشون خونه نداره مشکل خودشه بالاخره خانواده شما هم مخارجی داشتن..

خانواده تو قانع کن به شوهرت بگو خرد خرد بهشون بده بعدا بگو شما حق دارین ولی ما اگه الان خونه نخریم ب ...

ما اصن قرار نیست ایران زندگی کنیم خونه بخریم اینجا چه فایده ای داره :(