2777
2789
عنوان

سر وام ازدواج مشکل داریم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2354 بازدید | 31 پست
وضع ماای خانواده ات یا همسرت چطوره؟؟ قرار برید خارج زندگی کنید؟؟ طبق قانون وام ازدواج هرکس مال خودش ...

همسرم خوبه خداروشکر. خانوادم خوبه ولی خب قرض بدهی دارن دیگ‌. بعد برای عروسی هم باید طلا و لباس و .. بخرن هزینش زیاده

ما اصن قرار نیست ایران زندگی کنیم خونه بخریم اینجا چه فایده ای داره :(

اگه قرار نیست ایران زندگی کنی فرق میکنه خودت هر جور صلاح میدونی

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضوع اینه ک خانواده همسرم هم پیگیر واممون هستن. و همسرم ۲ مرداد میره از ایران و چند ماه نیست و امید ...

ببین زندگی پیش بینی نمیشه الان واسه وام اینجوری دعوا درست میشه ببین بعدا چیمیشه . فوقش یه مدت دنبال وامتو نگیر ک اونا بیخیال شن . ضمنا خیلیا وام خانمشونو میگیرن که بعدا اگه مشکلی پیش اومد زنه مهرشو اجرا گذاشت اینا زیاد نسوزن . اگه نصف خونرو به نامت میزنه وامتو بده منتها تا زمانی که نرفتید قرارداد تونه رو ببندید باید تو حسابت بمونه . شرط سخت بذار براش خودش بیخیال میشه

اره منم میگم خودتون حلش کنید. ولی از ی طرف مامانم هرچی روزه داره اعصاب خوردی میکنه و میگه بهم از ی ط ...

گوش نده هرچی گفتن بگو ب خودش بگین ب همسرتم بگو خودت حرف بزن باهاشون این تا آخر عمر بیمه میکنه تورو 

اگه خدا بخواد میشه 
نه ولی فریک زده رو این موضوع ک باید خونه بخریم و نصف خونه رو ب نامت میکنم حتی با اینکه ۳۰۰ تومن هست ...

مطمئنی به نامت میکنه؟ممکنه بگیره و بزنه زیرش؟ببین اگه شوارتو خوب میشناسی وام رو بهش بده چون خونه بخرین خیلی خوبه نصفشم به اسمت میکنه و میشه واست پس انداز  به پدر و مادرت بگو من خونه دار بشم بهتره تا صرف هزینه های جانبی بشه 

ولی من یه زن و شوهری هم میشناسم که مرده وام رو که گرفته زده زیر حرفش اونا میخواستن ماشین بخرن و گفته بود به اسمت میکنم یعنی اسم خانومه بعد که وام رو گرفت زد به اسم خودش خلاصه حواستو جمع کن گول نخوری

در ضمن ایشالا خوشبخت بشی قشنگم❤

وام برای کسی هست که قسطش رو پرداخت کنهقسطش 10 ساله هستا شوخی نیست

الان فکر کنم سیصد تومن وام ازدواج ماهی ۳ تومن قسطشه . نسبت به الان تا دو سه سال دیگه سه تومن اصلا هیچی نیست . 

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
گوش نده هرچی گفتن بگو ب خودش بگین ب همسرتم بگو خودت حرف بزن باهاشون این تا آخر عمر بیمه میکنه تورو

هی بهم میگه تو باید یچیزی بگی باید دفاع کنی ازم ساکت نباش بگو وامو نمیدم دعوا کن باهاشون بحث کن و..

الان فکر کنم سیصد تومن وام ازدواج ماهی ۳ تومن قسطشه . نسبت به الان تا دو سه سال دیگه سه تومن اصلا هی ...

به خودش چون پدرش جانبازی دارن ۷۰۰ تومن میدن. اون چقدر میشه قسطش؟

هی بهم میگه تو باید یچیزی بگی باید دفاع کنی ازم ساکت نباش بگو وامو نمیدم دعوا کن باهاشون بحث کن و..

بگو ب حرف ت بیشتر گوش میکنن 

اصن خودتو قاطی نکن اصلنننن چون تا آخر عمر سرکوفت میزنن چ خانواده چ همسر 

اگه خدا بخواد میشه 
بگو ب حرف ت بیشتر گوش میکنن اصن خودتو قاطی نکن اصلنننن چون تا آخر عمر سرکوفت میزنن چ خانواده چ همسر

بگم به خانوادم ک وقتی وام رو میخاستن بدن ب پدرش زنگ بزنه و با پدرش صحبت کنه؟

ازدواج دختر هزینه داره

خانوادتم با علم به این باید شوهرت میدادن

اگه قراره شوهر کنی پول وامتو برای مراسمت دیگه چه جشن گرفتنی بود همونم نمیگرفتن

یه هزار تومن به خانوادت نده

بگو اصلا که اینطوریه وام نمیگیرم

وامتو بگیر

با شوهرت خونه بخر

پول داری کمک کن

3 دنگ  خونه م بزن به نام خودت

قسط وامتم خودت بده

اخرش فقط شوهرت میمونه و بس

عه ؟ بعد هر سال چقدره

من پارسال 180 تومن وام ازدواجم شد ک درجا 7200 از بابت سود کم کردن

بعد امسال ک یکسال از وامم گذشته شده 6200

سال بعد 5200 و  ...

اقساطش هرساله واسه من برای 11 ماه 1600 هست ولی یکماه ک میان سود حساب میکنن اون زیاد میشه