2777
2789
عنوان

بورسیه قلمچی

4787 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من می‌خوام از نظر تحصیلی بورسیه قلمچی بشم اما هیچکدوم از شرایط بورسیه رو ندارم 

توان پرداخت هزینه رو دارم اما با این قیمت ها خانوادم قبول نمی کنن که من ثبت نام کنم.

بنظرتون میتونم بورسیه قلمچی بشم 

کسایی که بورسیه شدین و تجربه دارین 

خیلی بر بورسیه ای بودن تاکید می کنند یا براش تحقیق میکنن؟

یه جا خوندم خیلی تحقیر می کنن و همش می‌خوان عکس بگیرن 

بنظرتون میشه برای بورسیه شهری به غیر از شهر خودمون انتخاب کنیم.

اهل تحقیق و پرس جو هستن؟

چرا حتما میخوای بری قلمچی 

بخدا من رفتم هیچی نشد ترازا مضخرف خودت تو خونه آزمون بزن بخدا پول به دزد بدی بهتره تا قلمچی کمتر دلت میسوزه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم از نظر من اصلا نرو قلمچی

من خودم اونجا بودم و به شدت بهم اسیب رسوند 

اولینش سوالاتش خیلی سخت هستن و خبلی جاها اصلا از تیپ سوالات کنکور منحرف شده

دومیش تراز و اینا همه ش اشتباه هستش به شدت تقلب زیاد داره 

سومیش هیجوقت به برنامه اش نمی رسیدم از بس زیاد بود

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
سلام من چن سال پیش بورسیه بودم فقط یه برگه بود دادم مدیر امضا کنه عکس و اینا نه نمیگرفتن خیلی خوب بو ...

شما کدوم شهر بودی و چه سالی ثبت نام کردی آزمون هاتون آنلاین بود؟

مشاورم اصرار داره.

عزیزم من کنکوری پیرم😂جمعه کنکور دارم ولی تو دوسال راه های زیادی رفتم میدونی فقط چی دستگیرم شد هیچ کس بیشتر از خودت برات دلسوز نیس مشاور همش چرت و پرت 

عزیزم از نظر من اصلا نرو قلمچیمن خودم اونجا بودم و به شدت بهم اسیب رسوند اولینش سوالاتش خیلی سخت هست ...

تجربی عزیزم؟

موفق باشی🧡🙂😂به نظرت چه آزمونی شرکت کنم بهتره؟

فدات شم 

ببین اول اموزشتو کامل کن بعد تست مبحثی بزن بعد ازمون شروع کن اگه این دو مرحله رو طی کردی ازمون بزن اگه نه اول اینورو کامل کن واسه آزمون دیرنمیشه 

رشتت چیه؟

ماز و سنجش خوبن گزینه۲ هم خوبه

عزیزم از نظر من اصلا نرو قلمچیمن خودم اونجا بودم و به شدت بهم اسیب رسوند اولینش سوالاتش خیلی سخت هست ...

سوالات کنکور هم راحت نیست و به نظر من اوکیه‌ قلم چی

بله تقلب زیاده خیلی زیاد ولی خب هنوزم میشه گفت دانش اموز بالای۶۵۰۰ قوی و زیر ۵۵۰۰ ضعیف 

به هر حال اگر رشته ی تاپ بخوای باید از  قلم چی جلوترم باشی

She is working on a bio...

سلام به عنوان یک مشاور و مدرس کنکور با تجربه و مادر دو فرزند پزشک میگم .آزمون های سنجش شرکت کنید و بعد از هر آزمون تحلیل و بررسی کنید دوره کنید و زیاد تست بزنید ۸۰ درصد وقت برای تست زدن ۲۰ درصد برای تشریحی و قبولی در نهایی. اینکه میگن تاثیر معدل و این حرفها خیلی جدی نگیرید .فقط دوره دوره .تست‌هایی که قبلا غلط زدید دوره کنید .به تدریج توی زمان بزنید و درصد بگیرید .ناامید نشید و جلو برید ....حتما موفق میشید 

بنظرتون کدوم آزمون بهتره؟

خیلی سبز و ماز

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️