2777
2789
عنوان

بورسیه قلمچی

| مشاهده متن کامل بحث + 4838 بازدید | 30 پست
سوالات کنکور هم راحت نیست و به نظر من اوکیه‌ قلم چیبله تقلب زیاده خیلی زیاد ولی خب هنوزم میشه گفت دا ...

من خودم تراز ۵۰۰۰ بود تو قلمچی ولی الان ترازای کنکور و معدلم و درصدام هیچ ربطی به قلمچی نداره

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوالات کنکور هم راحت نیست و به نظر من اوکیه‌ قلم چیبله تقلب زیاده خیلی زیاد ولی خب هنوزم میشه گفت دا ...

اصلا سوالات کنکور و قلمچی زیاد همسبک نیستن بیشتر ماز و خیلی سبز بدرد بخورترن

عزیزم ترازا اصلا واقعی نیست خیلی ها تقلب می کنن و راحت تراز بالای 6000 میگیرن خیلی ها هم تموم تلاششون رو کردن اما ترازشون نمیره بالای 5400 خب این نشونه ضعیف بودنش نیست نشونه ی تقلب هایی که انجام میشه

برنامه خیلی سختی دارن ادم اصلا به قلمچی نمیرسه خیلی تند میره

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
تجربی عزیزم؟

اره

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
اصلا سوالات کنکور و قلمچی زیاد همسبک نیستن بیشتر ماز و خیلی سبز بدرد بخورترنعزیزم ترازا اصلا واقعی ن ...

ماز که سطحش از قلم هم بالاتره فقط سبک بیانش فرق میکنه 

اره من کسی رو گفتم که خودش تلاش میکنه ولی کسی که تلاش میکنه و زیر ۵۵۰۰ هست یه جای کارش میلنگه

She is working on a bio...

۵۰۰۰ یا ۵۹۰۰ اینا تراز کنکور و معدلت چقدر شد

معدلم ۱۸ و خورده ای اردیبهشتم ۷۳۰۰ شد البته خیلی اماده نبودم الان خیلی شرایطم بهتره فک کنم ۸۰۰۰ و خورده ای بشم

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
ماز که سطحش از قلم هم بالاتره فقط سبک بیانش فرق میکنه اره من کسی رو گفتم که خودش تلاش میکنه ولی کسی ...

کلا این نظرمنه

معدلم ۱۸ و خورده ای اردیبهشتم ۷۳۰۰ شد البته خیلی اماده نبودم الان خیلی شرایطم بهتره فک کنم ۸۰۰۰ و خو ...

عزیزم ۷۳۰۰ کنکور با همون ۵۰۰۰ قلم چی یکیه 

تراز کنکور از ۱۵۰۰۰ هست قلم چی از ۸۰۰۰ 

انشالله میترکونی 🩷🩷🩷

She is working on a bio...

میشه تراز و معدلتو بهم بگی؟ دوازدهمی؟

تراز اردیبهشت زیاد جالب نبود چون اماده نبودم ولی 7000 بود و معدل بالای 18 و اره دوازدهمم

تراز اردیبهشت زیاد جالب نبود چون اماده نبودم ولی 7000 بود و معدل بالای 18 و اره دوازدهمم

من بهم زنگ زدن گفتن بورسیه شدی تو قلمچی چجوریه الان ازموناش به صورت انلاینه نه؟؟! اگر بخوام حضوری برم چطوره