2777
2789
عنوان

تاثیر منفی اینستاگرام در زندگیم

687 بازدید | 34 پست

حس میکنم از زندگی واقعی دور شدم و هر بار که باز میکنم ببینمش انرژیم رو کلا ازم‌میگیره  

علاوه بر اینا محتواهایی که میبینم روم اثر خوبی نمیزارن مثلا وقتی میبینم که همه زیبان و تو ناز و نعمت زندگی میکنن(بلاگرا رو میگم) حس میکنم تنها انسانی که بدبخته منم  خلاصه که هم وقتمو میگیره هم انرژیمو آخر سرم دچار افسردگی میشم 

به نظرم کتاب خواندن  از اینا خیلی بهتره

دیلیت اکانت زدم امشب

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی تو فکرم پاک کنم تازه من اصلا ایزان پیجاشا ندارم چیز خاصیم ندارم اما تا لاز مبکنم پر عکسا رنگ رنگ بعدم هیچی از چیزایی که دیدمم یادم نمیاد بدیش اینه...و مبگم یه دقیقه برم اما یکساعت شده

منم از اینکه جامعه روز ب روز دلقک تر میشن و پست های بی محتوا بیشتر دیده میشن متاسف میشم

امروز صب پیج دختری رو دید که تمام پست هاش دابسمش برای اهنگ ها بود…بالای صد کا هم فالور داشت…

شایذم ار اول اکثریت جامعه انقدر سطحی بودن ولی من ار نبض جامعه خبر نداشتم…

خیلی وقته دیلیت کردم

اینستا نمونه بارز "صدای سازو دهل از دور خوش است" هس 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

من نمیدونم چرا هیچوقت اینو درک نکردم که حسرت زندگی کسی رو نمیشناسیم بخوریم هرچند تجربه مشابه دارم اما این یکی خیلی عجیبه واسم

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

خدایی یعنی چی اینستاگرام

من نه خودم نه همسرم نداریم 

آرامش کامل بدون مقایسه .یه پیج مشترک داریم گ فقط برای خرید کردنه هییییچ استفاده دیگه ای نمیشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚