2777
2789
عنوان

تاثیر منفی اینستاگرام در زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 34 پست
منم از اینکه جامعه روز ب روز دلقک تر میشن و پست های بی محتوا بیشتر دیده میشن متاسف میشمامروز صب پیج ...

اونوقت ما پیج های فروشگاهی اینقدر زحمت میکشیم اصلا دیده نمیشیم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی تو فکرم پاک کنم تازه من اصلا ایزان پیجاشا ندارم چیز خاصیم ندارم اما تا لاز مبکنم پر عکسا رن ...

آره دقیقا

بعد ۵ دقیقه هر چیزی که دیدی کلا تو یاد هم‌نمیمونه کلی وقت هم میره

منم از اینکه جامعه روز ب روز دلقک تر میشن و پست های بی محتوا بیشتر دیده میشن متاسف میشمامروز صب پیج ...

مخصوصا اون دختره که ای جنگه جنگه رو دابسمش کرده همچینم لایک گرفته من زیر ویدیوش پست گذاشتم فقط همینو بلدی یا چیزای دیگه هم بلدی

آره دقیقا خیلی اثر منفی داره همه چیز دروغ و غیر واقعیه یه سری آدم هم هستن همش کیهان از موفقیت خودشون بگن که مثلاً تو ۲۲ سالگی تو یه سال با تلاش خودم کلی پول درآوردن در صورتی که همه دروغ میگن و حس ناکافی بودن به آدم میدن

خیلی وقته دیلیت کردماینستا نمونه بارز "صدای سازو دهل از دور خوش است" هس

منم یه سالی بود پاکش کرده بودم ولی بعد دوباره نصب کرده بودم

میتونم بگم تو زمانی که اینستا نداشتم واقعا حالم بهتر بود

من نمیدونم چرا هیچوقت اینو درک نکردم که حسرت زندگی کسی رو نمیشناسیم بخوریم هرچند تجربه مشابه دارم ام ...

علاوه بر اینا فضای اینستاگرام طوریه که بهت حس ناکافی بودن میده چون که اونجا در مورد همه چی مثلا چهره اظهار نظر میکنن

خدایی یعنی چی اینستاگراممن نه خودم نه همسرم نداریم آرامش کامل بدون مقایسه .یه پیج مشترک داریم گ فقط ...

واقعا کسایی که اینستاگرام ندارن به نظرم شاد ترن 

منم باید استفادم رو خیلی محدود کنم

علاوه بر اینا فضای اینستاگرام طوریه که بهت حس ناکافی بودن میده چون که اونجا در مورد همه چی مثلا چهره ...

جالبه همینو میگم زیاد حسش نکردم تا حالا

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

الان مثلا یه مدتیه درگیر امتحاناتمم حذف کردم ولی پارسال تابستون خیلی درگیر بودم واقعا

به نظرم وقتی موثره اینستا که برات سود داشته باشه واز اونجا پول دربیاری  درغیر اینصورت نه

علاوه بر اینا فضای اینستاگرام طوریه که بهت حس ناکافی بودن میده چون که اونجا در مورد همه چی مثلا چهره ...

من هیچ وقت حس ناکافی موندن نگرفتم 

فقط از سطح شعور جامعه واقعا شوکه شدم

ب ی چیزای میخدن که ادم دهنش وا میمونه

پسزه روسری شرس میکنه صداشم نازک میکنه میلیونی ویو میگیره

آره دقیقا خیلی اثر منفی داره همه چیز دروغ و غیر واقعیه یه سری آدم هم هستن همش کیهان از موفقیت خودشون ...

کلا فضای سمیههه خیلی بدهه

من به خاطر اینکه میخواستم استاد هام رو فالو داشته باشم نصبش کردم   وگرنه قبل این اینستام رو حذف کرده بودم و واقعا حالم بهتر بود