2777
2789

شخصیت شما مثل لیلای داستان پربازدید هست یا همون خانوم با پاشنه بلند و ادکلن؟! 

همسر من که خیلی به ظاهر و آرایش و بوی خوب اینا اهمیت میده خیلی براش مهمه میگ توی خونه باید آرایش کنی آراسته باشی

شما توی خونه چجورید؟

زندگی بخودم سخت نمیگیرم تو خونه کاملا راحتم و بهداشتمم خییییلی رعایت میکنم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبی لیلا که اصصصصصلا حالا اون پاشنه بلند و ادکلن هم نه 

ی چیز حد وسط شاید ارایش نداشته باشم ولی همه روز حمامم دیگ بو عرق ندن 

اسپری هم همیشه میزنم 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
زندگی بخودم سخت نمیگیرم تو خونه کاملا راحتم و بهداشتمم خییییلی رعایت میکنم

اره خب گاهی باید شلخته بود البته شلخته جذاب 

مثلاً پیرهن مردونه که دکمه های باز باشه موهای خیس که ریخته باشه روی شونه و یه شرتک و ی جفت دمپایی رو فرشی

اوف 🤣🤣

نمیدونم لیلا کیه پاشنه بلنده کیه

ولی کلا پاشنه بلند و ادکلنی ام😁

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.