2777
2789
عنوان

اختلالی لالی انتخابی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 40 پست
مثل اینکه خداروشکر مورد مشابه نیست دوستان دیروقته فردا هم وقت مشاوره داریم. از فکر و خیال خوابم نم ...

انشالا درست ميشه ،راستش اين دومين مورده من شنيدم از اين لإلي انتخابي ،و جالبه هردو مورد با بچه براي اموزش الفبا كار شده بود ،انشالا بزودي حل بشه مشكل 

عزیزم منم نوجوون بودم اینطور بودم. البته هیچ وقت به این خاطر دکتر نبردنم. منم خیلی وقتا بهم میگفتن مگه لالی یا چقدر کم حرفی. و همین بیشتر باعث میشد حرف نزنم. میشد که تو جمع دوستان باشم و تو دو ساعت فقط یه بله یا خیر زورکی بگم. شدیدا هم درونگرا و اهل تخیل بودم و کلی هم کتاب میخوندم. با گذشت زمان پر حرف تر شدم ولی فقط در حضور کسانی که مدتیه میشناسمشون. جلوی آدمای جدید دوباره لال و کم حرف میشم.

هر چیز که در جستن آنی آنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خییلی نگران شدم نککنه پسر منم اینطوریه الان رفته تو ۴ سال و تو مهد مربیش دیروز میگفت خیلی ازش ناراحته  هرچی ازش سوال میکنه جواب نمیده همه بهم میگن خوب میشه جاییی میبرمش اصلا حرف نمیزنه

آری آغاز دوست داشتن است،

كتاب "پدر ان ديگري پرينوش صنيعي " دقيقا ماجرايي هست كه تعريف كرديد، البته پسر بچه اصلا با كسي حرف نميزنه. 

تو كتاب يه نكته جالب هست كه ذكر ميكنه! زياد حرف زدن رو براي بچه مهم نكنيد. يعني خيلي معمولي با اين موضوع برخورد كنيد و اصرار هم نكنيد.

كتاب "پدر ان ديگري پرينوش صنيعي " دقيقا ماجرايي هست كه تعريف كرديد، البته پسر بچه اصلا با كسي حرف نم ...

من فیلم پدر آن دیگری و دیدم

بخدا خیلی سخته

منم نخوام درموردش باهاش حرف بزنم.مدام همسن و سالاش میگن چرا حرف نمیزنهههه

یا اگر اشتباهی جلوی کسی که حرف نمیزده حرف بزنه طرف مقابل سریع واکنش نشون میده اع حرفزد بالاخره

مدرسه هم داره شروع میشه نگرانم که قراره چی پیش بیاد

مبگه نمیخوام برم مدرسه

نمیخواد سواددار شم

من فیلم پدر آن دیگری و دیدم بخدا خیلی سخته منم نخوام درموردش باهاش حرف بزنم.مدام همسن و سالاش میگن ...

اخي گناه داره خوب، انشالا درست ميشه ،ببرش روانپزشك أطفال ،حتما راههاي خوبي بت آرائه ميده و بهتر ميشه اوضاع 

سلام دوست عزیز

امیدوارم تو سایت فعال باشید و این پست رو ببینید

چند تا سوال داشتم

دخترم تو‌مدرسه و کلاس هایی که میره خیلی ارومه

تا ازش سوال نپرسن جواب نمیده

ولی بعد از پرسیدن با صدای نسبتا کم جواب میده

با دوستاش خیلی خوبه و پرحرفه

با من و پدرش هم همینطوره

الان می خوام بدونم دختر شما هم همینطوره

و با بچه های دیگه حرف نمیزنه؟

من از روان پزشکا خوشم نمیاد

😖

مثل اینکه خداروشکر مورد مشابه نیست دوستان دیروقته فردا هم وقت مشاوره داریم. از فکر و خیال خوابم نم ...

سلام خانمي من امروز تاپيك شما ديدم دختر منم لالي انتخابي داره شما چكار كردين براش خوب شد؟

مثل اینکه یچیزی فراتر از خجالتی. فرض کنید 9ماه رفت پیش دبستانی و با هیچ کس صحبت نکرد

سلام

دختر منم لالی انتخابی داره، امکانش هست درخواست دوستیمو قبول کنید. من به مشاورتون نیاز دارم