2777
2789
عنوان

قد بلند😶‍🌫️

165 بازدید | 14 پست

خواستگارم بلندی قد براش خیلی مهمه البته خودشونو هنوز ندیدم و ایشونم منو ندیده هنوز 

مادرشون میگن بهشون گفتم اخلاقیات مهمتره 

ایشونم موافقت کردن 

حالا میخام ببینم کسی بوده که اول کار شوهرش اینجوری باشه بعد از قد کوتاه خوشش بیاد یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که سریع با حرف مادرش موافقت کنه دیگه معلومه تو زندگی چیکاره س

🥒امضا بخون بعد ریپ بزن 🥒سن زیر 25 سال و اونایی که 24 ساعته گوشی دست شونه و دنیا رو فقط از گوشی و از مغز آکبند شون میبینند نه لایک م کنن نه ریپ بزنن  🌟🌟 اگه میسوزی منو ریپ نزن آب بریز همون جا که خاموش بشی🌟اگه ریپ ت نمی‌زنم بدون ارزشی برات قائل نشدم 🌵چهار تا کتاب بخون بعد جواب ت میدم ، با آدم های بیسواد و مغز آکبند حرفی ندارم 🌵🥒یه عده جوگیر فکر میکنند چهار تا کلیپ اینستا ببینند و باشگاه برن دیگه علامه دهر ن و به بقیه هم مشاوره میدن ، طرف رفته با مش قربون داخل رابطه شده بعد تو امضا ش روز اول می‌نویسه متاهل روز دوم میاد اینجا مشاوره خانواده میده که ازدواج خوب نیست 🌵 مشاوره های دکتر هلاکویی گوش کرده میاد اینجا تاپیک خیانت میزنه یه عده بیسواد هم بله بله میکنند تا تاپیک پر بازدید بشه و راهکار میدن 🌵

ووااایی پ من میترشم قدم 157دیروزگرفتم فک میکردم تاالان160باشم ازهفذه سالگی قدم نمیرشته! 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

ندیده????چطوریاست مال ما که تمام از دید گذرونده هنوز ایرادی خودشو میگیره چجوری همدیگرو ندیدین میخخوایید ازدواج کنید?یکی دو روز نی که

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
ندیده????چطوریاست مال ما که تمام از دید گذرونده هنوز ایرادی خودشو میگیره چجوری همدیگرو ندیدین میخخوا ...

نمیخوایم ازدواج کنیم میخایم قرار بزاریم تازه 

من میخام ببینم جای نگرانی داره این مورد یا نه 

ووااایی پ من میترشم قدم 157دیروزگرفتم فک میکردم تاالان160باشم ازهفذه سالگی قدم نمیرشته!

خب منم 155 عم 

بعد درکل با پسره فقط 20 سانت فرق داریم 

باورت میشه مامانش اومد باهام قد گرفت😐😂