مامانم داشت بهم توهین میکرد جلوی زن عموم منم کنترلم رو از دست دادم داد زدم خودمم یه لحظه ترسیدم اینقدر عصبی شدم گفت بس کن هی من هیچی نمیگم ادامه میدی کارم بد بود؟؟؟داشت بهم توهین میکرد منم عصبی شدم واقعاااا
🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
🥒امضا بخون بعد ریپ بزن 🥒سن زیر 25 سال و اونایی که 24 ساعته گوشی دست شونه و دنیا رو فقط از گوشی و از مغز آکبند شون میبینند نه لایک م کنن نه ریپ بزنن 🌟🌟 اگه میسوزی منو ریپ نزن آب بریز همون جا که خاموش بشی🌟اگه ریپ ت نمیزنم بدون ارزشی برات قائل نشدم 🌵چهار تا کتاب بخون بعد جواب ت میدم ، با آدم های بیسواد و مغز آکبند حرفی ندارم 🌵🥒یه عده جوگیر فکر میکنند چهار تا کلیپ اینستا ببینند و باشگاه برن دیگه علامه دهر ن و به بقیه هم مشاوره میدن ، طرف رفته با مش قربون داخل رابطه شده بعد تو امضا ش روز اول مینویسه متاهل روز دوم میاد اینجا مشاوره خانواده میده که ازدواج خوب نیست 🌵 مشاوره های دکتر هلاکویی گوش کرده میاد اینجا تاپیک خیانت میزنه یه عده بیسواد هم بله بله میکنند تا تاپیک پر بازدید بشه و راهکار میدن 🌵
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اروم باش بله و کار مادرتونم بد بوده مشکلی نییست باهاش صحبت کن و سعی کن خودتو کنترل کنی یا منطقی جواب مادرتو طوری که خودتو تبرئه کنی تو جمع بدی با احترام البته