2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 121 پست

عزیزم به نظر من واجب خونتونه شما بچرم بخوای بیاری باید یه سر پناه داشته باشین دیگه.بعدشم این مبلغ خیییلی زیاده من از چند نفر شنیدم اینکارو کردن نهایتا با پنج میلیون و خرج دوران بارداری اون خانوم.میتونی خونه بخری و همزمان دنبال یه کیس مناسب واسه اینکار باشی

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
اگه میخوای میتونم برات سراغ بگیرم دکترش گفت ازابن موردا زیاد داریم

جدی؟ اگه تصمیمم قطعی شد حتما بهت خبر میدم گلم ممنون. درخواست دوستیمو قبول کن که گمت نکنم عزیزم مرسی

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی؟ اگه تصمیمم قطعی شد حتما بهت خبر میدم گلم ممنون. درخواست دوستیمو قبول کن که گمت نکنم عزیزم مرسی

باشه درخواست بده تا اوکی کنم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

یه خانواده دیگم بودن. حدود بیست تومن خرج کردند تا بالاخره بچه دار شدن. ببین برای بچه دار شدن واقعا باید از جون و دل مایه گذاشت چه معنوی چه مادی. الان فقط مسئله اینه که شما بتونی اون بچه رو از خودت بدونی. اصا فک کنی ۳۰ تومن دادی و بدون خونه موندی اما عوضش بچتو بغل میگیری. پیش خودتون فک کنید ببینید واقعا حستون به این بچه میتونه اینجوری باشه یا نه.

عزیزم به نظر من واجب خونتونه شما بچرم بخوای بیاری باید یه سر پناه داشته باشین دیگه.بعدشم این مبلغ خی ...

سرپناه که داریم.یجا بزرگتر میخوایم.خب وضعشون خرابه که این پولا خواسته.شما کسی سراغ داری که پول زیاد نخواد

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
یه خانواده دیگم بودن. حدود بیست تومن خرج کردند تا بالاخره بچه دار شدن. ببین برای بچه دار شدن واقعا ب ...

من اعتقادم اینه که بچه واسم قدم داره هم خودم باردار میشم هم خونه بزرگتر میگیریم.هم زندگیم از یکنواختی بیرون میاد و یه رنگ دیگه میگیره

اها اگه خونه دارین که هیچی.نه والا.دختر خالم دو سال میش میخواست بچشو بده😢جون توی طلاق فهمید بارداره ماهای اخرم پشیمون شد نداد الانم سر زندگیشونن

من اعتقادم اینه که بچه واسم قدم داره هم خودم باردار میشم هم خونه بزرگتر میگیریم.هم زندگیم از یکنواخت ...

انشاالله پس به حرف دلت گوش کن گلم زندگی دو روزه

ممنون از همه که بهم دلگرمی و امید دادید.دوست داشتید فرداشب بیاید تا خبر بدم که چیکار میکنم.واسم دعا کنید

منم نظرم اینه که بچه بی نام و نشون باشه بهتره .

از بهزیستی یا با واسطه که بعدا آدرس رو عوض کنی .وگرنه احتمال برگشتن مادرش همیشه هست .

برای خرید خونه هم یعنی تا دو سه سال بعدش جور نمیشه که بخری؟؟؟ 

اول بچه باشه مخصوصا دختر برکت با خودش میاره .

ایشالا آوردیش خودتم باردار بشی .چون زیاد بوده .حتی همشهری خودمون اصلن دکتر جوابشون کرده بود گفت هیچوقت بچه دار نمیشین(* یه بچه که با حاملگی مادرش باعث طلاق شده بود پدر میگفت بچه نمیخوام مادره هم سقط نکرد و باعث شد طلاق بگیرن اون خانومه توی بیمارستان جیغ و جیغ بچه رو ببرید من نبینمش باعث شده عشقم ازم جدا شه *) 

مادرش هم فامیل همشهری ما بود زنگ زد که بیاین بچه رو ببرید برای خودتون .

سال بعد زنه باردار شد اونم پسر  بود .

چند وقت بعد مادر اون بچه اومد گشت اینارو پیدا کرد بچه رو پس بگیره این خونواده ندادن بهش گفتن به برکت این بچه ما بچه دار شدیم اینو نمیدیم .

منم نظرم اینه که بچه بی نام و نشون باشه بهتره . از بهزیستی یا با واسطه که بعدا آدرس رو عوض کنی .وگر ...

بله من که دل تو دلم نیست بچه بیاد.من نمیدونم چطور بعضیا میگن بچمون نمیخوایم باید سقط کنیم.یعنی هیچ مهری تو دلشون نیست

فقط نفیس جون عزیزم بدترین حالتا ام تو تصمیمت درنظر بگیر. مثلا همه یا اکثر ماها خیلی وقتا شده دل پدر مادرمونو بشکنیم. یا اینکه درحقشون بدی کنیم یا خیلی چیزای دیگه.

یادت بشه هیچ وقت دلت نباید بلرزه عزیزم