2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 121 پست
من وشوهرم واسه بچه کم نمیذاریم.اینقدر به بچه های اطرافیا میرسیم و دوسشون داریم.که انگار بچه خودمونه. ...

انشاءالله هر چی به صلاحته پیش بیاد گلم😍

من ساده بودم تو مرا نخواستی و من تنها ماندم   تو کنجدی می خواستی...عاشقانه های یک بربری  
 عزیزم دوتاشون مادرن خوب تو فکر کن اون بچه از کجا بوجود اومده؟از گوشت وخون اون مادر ،ایشالا هرچ ...

نظرتون درسته.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه بار کسی برام تعریف کرد که یه خانواده بچه دار نمیشدند. بعدا به یه سری بیمارستانا رفتن و با چندتا پرستار ارتباط گرفتند که اگه یه خانواده ای بچشونو نخواستند و حاضر بودند که به یه خانواده دیگه بدند، معرفیشون کنند. از همین راهم یه بچه گرفتند.

کسی نظر نداد خونه خریدن واجبه یا بچه؟؟؟؟

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
من وشوهرم واسه بچه کم نمیذاریم.اینقدر به بچه های اطرافیا میرسیم و دوسشون داریم.که انگار بچه خودمونه. ...

قطعا همینطوره ولی من میگم یه کاری نکن که دیگه تا آخر عمرش  نتونه پدرومادر اولیش رو ببینه بعدا بهش بگو

قطعا همینطوره ولی من میگم یه کاری نکن که دیگه تا آخر عمرش  نتونه پدرومادر اولیش رو ببینه بعدا ب ...

انشااله وقتی بزرگ شد خواست ازدواج کنه حقیقت میگم

فقط عزیزم میدونی که بچه خیلی سخته بزرگ کردنش خواب وبیداری و استرس و فشار زیادی رو آدمه اگه مطمئنی که توانشو داری و میتونی قبول کن وسعی کن هیچ وقت به دلت راه ندی که دختر خودت نیست چون اینطوری سخت میشه پذیرفتن مشکلاتش

ببین من نظرم اینه تو بچه رو بیار با عشق بزرگش کن و بهش محبت کن و وقتی به سنی رسید که درک این موضوع رو پیدا کرد با کمک روانشناس ها بهش بگو وبگو من وپدرت عاشقانه عین پدر ومادر اصیلت دوست داریم وبرای خوشبختی وخوشحالیت هرکاری میکنیم  ولی تو مختاری اگه خواستی به اونا هم سر بزن ؛من که میگم با خاطرات و وابستگی هایی که اون بچه به شما داره دوباره میاد پیش شما

کسی نمیگه بین خونه و بچه کدوما انتخاب میکردید

نفیس جان اگه خدا خواست و تصمیم به این کار گرفتید، حتما حتما با یه روانشناس حاذق هم مشورت کن. البته نه هر کسی. بالاخره اونا موردای مشابه داشتن. بهتر میتونند در مورد مسئله نظر بدن. در مورد اون بخشایی که شاید ما الان به ذهنمون خطور هم نکنه.

نفیس جان اگه خدا خواست و تصمیم به این کار گرفتید، حتما حتما با یه روانشناس حاذق هم مشورت کن. البته ن ...

ممنون عزیزم.واقعا میترسم از همه چی

راس میگید . خونه ی بدون بچه خونه نیس. یکی از اقواممون سالهاست که بچه دار نمیشه. اما هیچ تلاشی هم نکردن. با وجود اینکه وضع مالیشون خوبه نسبتا. 

الان هرموقع اون خانومو میبینم، همیشه ی خدا با حسرت به بچه هایی که تازه به دنیا اومدند، نگاه میکنه.

آره خیلی خوبه ثواب داره. کاش یکی هم به من میداد 😕

اگه میخوای میتونم برات سراغ بگیرم دکترش گفت ازابن موردا زیاد داریم

یکی ازاقوام مابایه نفرهمچین قرادادی بست بچه دنیااومدبهش دادن تا۳ماه دست اقواممون بودبعدیهوبعد۳ماه بابای بچه اومدپسش گرفت گفت زنم داره دق میکنه افسردگی گرفته بچمون میخوایم ایناهم مجبورشدن بچه دادن خیلی غصه خوردن.بعدیکماه خود خانومه که باردارنمیشدخداخواست حامله شدیعنی باورش نمیشداینقدذوق کرد.

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …