2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 121 پست

سلام عزیزم من اگه جات بودم نذر میکردم که به این خانواده کمک مالی کنم ودر ازاش خودم بچه دار بشم برای خداوند نشدنداریم اینو یادت نره ساره تو اون سن باردارشد، اینجوری اون بچه هم از اونا دور نمیشه خیلی خیلی دلم برای بچه گرفت هیچ وقت مادر واقعیش رو نخواهد دید!!  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه میتونین وجه قانونی به این کار بدین و بعدا نتونن ادعایی بکنن خوبه

چون گرفتن بچه از پرورشگاه هفت خوان رستمه و سالها طول میکشه

ما لعبتکانیمو و فلک لعبت باز

سلام عزیزم من اگه جات بودم نذر میکردم که به این خانواده کمک مالی کنم ودر ازاش خودم بچه دار بشم برای ...

ازاین نذرا زیاد کردم خیلی کمک کردم به این و اون

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

عزیزم به نظرم با واسطه این کارو بکن که طرفین همدیگه رو نبینن تا بعدها مشکلی پیش نیاد همسایه ما با واسطه گرفت یه دختر خوشگلو چشم عسلی الآنم پنج سالشه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
عزیزم به نظرم با واسطه این کارو بکن که طرفین همدیگه رو نبینن تا بعدها مشکلی پیش نیاد همسایه ما با وا ...

اتفاقا اینم یه واسطه بهم معرفی کرده و گفته اگه نمیخوای به یکی دیگه بگم.قراره تافردا خبر بدم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
ازاین نذرا زیاد کردم خیلی کمک کردم به این و اون

من نمیدونم چی باید بگم اما میگم بچه که بزرگتر شد بهش بگو وبذار مادر واقعیش رو بشناسه ما یه مورد اینجوری تو اقوامون داشتیم دختره که بزرگ شد بهش گفتن اتفاقا دو تا ماماناشو دوست داره ولی خودش بازم انتخاب کرد که پیش مادری که بزرگش کرد بمونه 

من نمیدونم چی باید بگم اما میگم بچه که بزرگتر شد بهش بگو وبذار مادر واقعیش رو بشناسه ما یه مورد اینج ...

مادر اونی نیست که بدنیا میاره اونیه که با شب بیداری بزرگش کرده و بادرد وناراحتیش غصه خورده

خودمو که میذارم جای اون بچه، چقد دلم میگیره..

با یه آدم صالح مشورت کنید. کسی که از نظر اعتقادی قبولش دارید. به ته ته قلبتونم نگاه کنید ، که آیا میتونید با تمام وجود برای بچه ی یه نفر دیگه مادری کنید یا نه

رو اون طفلی که نمیشه قیمت گذاشت ولی یکم زیاد نگفته؟

منم گفتم کمتر بگو مگه تجارت میخوای بکنی گفته یک هزاری هم کم نمیکنم البته رابط اینا گفت.شایدم از خودش گفته

مادر اونی نیست که بدنیا میاره اونیه که با شب بیداری بزرگش کرده و بادرد وناراحتیش غصه خورده

عزیزم دوتاشون مادرن خوب تو فکر کن اون بچه از کجا بوجود اومده؟از گوشت وخون اون مادر ،ایشالا هرچی خیرته اتفاق بیوفته

خودمو که میذارم جای اون بچه، چقد دلم میگیره.. با یه آدم صالح مشورت کنید. کسی که از نظر اعتقادی ق ...

من وشوهرم واسه بچه کم نمیذاریم.اینقدر به بچه های اطرافیا میرسیم و دوسشون داریم.که انگار بچه خودمونه.دعاکنید برام بتونم تصمیم درست بگیرم