2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 121 پست
فقط نفیس جون عزیزم بدترین حالتا ام تو تصمیمت درنظر بگیر. مثلا همه یا اکثر ماها خیلی وقتا شده دل پدر ...

یعنی چی نباید بلرزه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
بله من که دل تو دلم نیست بچه بیاد.من نمیدونم چطور بعضیا میگن بچمون نمیخوایم باید سقط کنیم.یعنی هیچ م ...

چه میدونم والا  .منکه میفهمم زنی باردار شده اشک شوق میریزم .

خدا کمکمون کنه ما بی اولادا رو  .

منم همش همین فکرو میکردم که یکی پیدا شه بچه شو نخواد بده به من 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه میدونم والا  .منکه میفهمم زنی باردار شده اشک شوق میریزم . خدا کمکمون کنه ما بی اولادا رو &n ...

انشااله دامن همه سبز بشه.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
اگه تصمیمت قطعی شد، سفت و سخت پای همه چیش وایسا. خدا پشت و پناهتون باشه. از صمیم قلبم براتون دعا می ...

ممنون عزیزم

چه میدونم والا  .منکه میفهمم زنی باردار شده اشک شوق میریزم . خدا کمکمون کنه ما بی اولادا رو &n ...

خیلی ازاین موردا هست که نمیخوان

مثلا یه روزی رو تصور کن این بچه دلتو شکست. عین خودمون که چه تو بچگی چه تو بزرگیمون دل مامان یا بابامونو شکستیم. یا به فرض یه موقعی انتظار داشتی کاری رو بکنه که شما به عنوان یه مادر توقع داشتی از بچتو و اون نکرد..

اون موقع هیچ وقت پشیمون نشی از تصمیم الانت.

دوستم من اصلاااا و ابدا نمیخوام که شمارو بترسونم یا انرژی منفی بدما. فقط واقعا دلم میخواد کمکت کنم تا همه چیو در نظر بگیری و با یه دید باز تصمیم بگیری. وگرنه که اینا احتمالای خیلی خیلی ضعیفه و کنار سختیا همیشه روزای قشنگم هست

مثلا یه روزی رو تصور کن این بچه دلتو شکست. عین خودمون که چه تو بچگی چه تو بزرگیمون دل مامان یا بابام ...

من اصلا به این چیزا فکرنمیکنم فقط به شیرینی وجودش فکرمیکنم

واقعا هستن اينجور آدما از كجا پيداشون مي كنن منم دوست دارم بتونم

به خود دکتر میگن که نمیخوایم باید سقط بشه دکترا که هیچ وقت سقط نمیکنن بهشون پیشنهاد میدن که بده به یکی

سلام عزیزم ببین من تو تی وی شنیدم که الان 99درصد زوج هایی که بچه ندارن میتونن بچه دار بشن ،شما موسسه هایی مثل رویان رفتین؟تهرانی ؟میخوام بگم یعنی هیچ راهی نیست که این30 تومن رو اینجوری خرج کنید وبچه دار بشید؟

سلام عزیزم ببین من تو تی وی شنیدم که الان 99درصد زوج هایی که بچه ندارن میتونن بچه دار بشن ،شما موسسه ...

عزیزم این قدر خرج کردیم که دیگه خسته شدیم.همه جاهایی که میگی رفتیم